Ozzy: Είναι θαύμα που είμαι ακόμα ζωντανός!

03.07.2014
O 65χρονος frontman των Black Sabbath απορεί ακόμα κι ο ίδιος με τον εαυτό του και δεν σταματάει να σπάει τα νεύρα της γυναίκας του.

Ο Όζι Όζμπορν (Ozzy Osbourne) μπορεί άνετα να γίνει αντικείμενο πανεπιστημιακής μελέτης στα αμθιθέατρα και τα εργαστήρια της Ιατρικής μήπως βρεθεί άκρη για τις αντοχές του οργανισμού του.

Ο 65χρονος τραγουδιστής έχει δηλώσει παλαιότερα πως είναι θαύμα που ζει ακόμα και όποιος έχει διαβάσει τη βιογραφία του έχει διαπιστώσει πως δεν λέει υπερβολές αφού οι ποσότητες των ναρκωτικών που έχουν βρεθεί στο σώμα του είναι αδύνατον να τις μετρήσει κανείς.

Στην στελευταία του συνέντευξη στη Mirror μίλησε για τις αντιδράσεις της γυναίκας του Σάρον (Sharon) κάθε φορά που ανακαλύπτει πως είναι υπό την επήρρεια ναρκωτικών γιατί τον έχει ακούσει επανειλημμένα να λέει πως θα τα κόψει εντελώς κάτι που είχε κάνει για πολύ λίγο διάστημα.

“Πέρσι όταν ήμασταν σ' ένα ξενοδοχείο και με ανακάλυψε, νευρίασε τόσο πολύ που πήρε μία κουπα με ζεστό καφές και μου την πέταξε στο πρόσωπο. Πόνεσε πάρα πολύ και ήμουν κατακόκκινος για μέρες. Επίσης έχουν υπάρξει φορές που μου είχε σπάσει κάποιους πλατινένιους δίσκους στο κεφάλι και μου 'χε πετάξει βιβλία” ανέφερε.

Στη συνέχεια πρόσθεσε πως οι περισσότεροι φίλοι του έχουν πεθάνει,ο ίδιος είναι σα να ζει με δανεισμένο χρόνο και μαζί με τη γυναίκα του έχουν κάνει συμφωνία με τον οργανισμό Dignitas στην Ελβετία να πάνε εκεί.

“Αν δε μπορώ να ζω τη ζωή μου όπως τώρα και δεν εννοώ από οικονομικής άποψης τότε οι δρόμοι οδηγούν στην Ελβετία. Αν για παράδειγμα πάθω εγκεφαλικό και παραλύσω δε θα ήθελα να είμαι εδώ. Έχω φτιάξει τη διαθήκη μου και όλα τ' αφήνω στη Σάρον αν πεθάνω πριν απο εκείνη οποτε αυτόματα θα πάνε όλα και στα παιδιά.” συμπλήρωσε.