Φάτα πάνω από το... κορμί μου

10.03.2014
Τη σχέση ανάμεσα στο φαγητό και το γυναικείο σώμα διερευνούν μέσα από μία εξαιρετικά πρωτότυπη έκθεση φωτογραφίας δύο καλλιτέχνιδες, η Μπάρμπαρα Κιουρέζ (Barbara Ciurej) και η Λίντσεϊ Λόχμαν (Lindsay Lochman). Στο «Ponder Food As Love» προσπαθούν να διερευνήσουν την εύθραυστη, αλλά και ακαταμάχητη φύση της διατροφής, συνδέοντας το γυναικείο σώμα με την τροφή. Έτσι στις δημιουργίες τους το σώμα μετατρέπεται σε δίσκο…σερβιρίσματος, βωμό, ακόμη και τραπέζι για επίσημο δείπνο. Οι δύο καλλιτέχνιδες γνωρίστηκαν φοιτήτριες, στη σχολή Σχεδίου όπου φοιτούσαν, και έκτοτε είναι αχώριστες στη… δουλειά. Συνεργάζονται άψογα και δημιουργούν απρόσμενα όμορφα, έξυπνα, αλλά και αισθησιακά Project. Γ.Οικονόμου

Τη σχέση ανάμεσα στο φαγητό και το γυναικείο σώμα διερευνούν μέσα από μία εξαιρετικά πρωτότυπη έκθεση φωτογραφίας δύο καλλιτέχνιδες, η Μπάρμπαρα Κιουρέζ (Barbara Ciurej) και η Λίντσεϊ Λόχμαν (Lindsay Lochman).

Στο «Ponder Food As Love» προσπαθούν να διερευνήσουν την εύθραυστη, αλλά και ακαταμάχητη φύση της διατροφής, συνδέοντας το γυναικείο σώμα με την τροφή. Έτσι στις δημιουργίες τους το σώμα μετατρέπεται σε δίσκο…σερβιρίσματος, βωμό, ακόμη και τραπέζι για επίσημο δείπνο.
Οι δύο καλλιτέχνιδες γνωρίστηκαν φοιτήτριες, στη σχολή Σχεδίου όπου φοιτούσαν, και έκτοτε είναι αχώριστες στη… δουλειά. Συνεργάζονται άψογα και δημιουργούν απρόσμενα όμορφα, έξυπνα, αλλά και αισθησιακά Project.

Γ.Ο