Έκανε τις πρώην του... γόβες!

16.12.2013
Γόβες (!) έκανε τις αγαπημένες του ο Χιλιανός καλλιτέχνης Σεμπάστιαν Εραρούριζ (Sebastian Errazuriz) και τις παρουσίασε σε μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα έκθεση στη Νέα Υόρκη. Ο τίτλος της πρωτότυπης -αν μην τι άλλο- αυτής έκθεσης; «12 shoes for 12 lovers» (12 παπούτσια για 12 αγαπημένες). Ο… ευαίσθητος καλλιτέχνης είχε 12 ατυχήσαντες έρωτες και για κάθε έναν από αυτούς έφτιαξε μια γόβα που ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία της πρώην αγαπημένης του. Από τους τίτλους του κάθε έργου συμπεραίνουμε ότι ο καλλιτέχνης μάλλον δεν έχει ιδιαίτερο ταλέντο στις σχέσεις. Ο κατήφορος του συνεχίζεται μάλιστα, καθώς κάθε ένα από τα έργα του συνοδεύονται από γλαφυρά σημειώματα που αποκαλύπτουν προσωπικής φύσεως λεπτομέρειες για τις σχέσεις αυτές. Οι τίτλοι των έργων κατά σειρά εμφάνισης: 1. Η Χρυσοθήρας… Αλισον 2. Η Λάουρα που… σπάσει καρδιές 3. Η Ρέιτσελ το.. αφεντικό 4. «Κλαψιάρα» Αλεξάνδρα 5. Η «Jetsetter» Τζέσικα 6. Η «Βασίλισσα του πάγου» Σόφι 7. Αλις ο …Βράχος 8. Η «Παρθένος» Αννα 9. Η «Καυτή σκύλα» Καρολάιν 10. Η «Γλυκούλα» Νατάσα 11. Η «Στρατιώτης» Μπάρμπαρα 12. Βαλεντίνα το… φάντασμα Γ.Οικονόμου

Γόβες (!) έκανε τις αγαπημένες του ο Χιλιανός καλλιτέχνης Σεμπάστιαν Εραρούριζ (Sebastian Errazuriz) και τις παρουσίασε σε μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα έκθεση στη Νέα Υόρκη.

Ο τίτλος της πρωτότυπης -αν μην τι άλλο- αυτής έκθεσης; «12 shoes for 12 lovers» (12 παπούτσια για 12 αγαπημένες). Ο… ευαίσθητος καλλιτέχνης είχε 12 ατυχήσαντες έρωτες και για κάθε έναν από αυτούς έφτιαξε μια γόβα που ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία της πρώην αγαπημένης του.

Από τους τίτλους του κάθε έργου συμπεραίνουμε ότι ο καλλιτέχνης μάλλον δεν έχει ιδιαίτερο ταλέντο στις σχέσεις. Ο κατήφορος του συνεχίζεται μάλιστα, καθώς κάθε ένα από τα έργα του συνοδεύονται από γλαφυρά σημειώματα που αποκαλύπτουν προσωπικής φύσεως λεπτομέρειες για τις σχέσεις αυτές.

Οι τίτλοι των έργων κατά σειρά εμφάνισης:

1. Η Χρυσοθήρας… Αλισον
2. Η Λάουρα που… σπάσει καρδιές
3. Η Ρέιτσελ το.. αφεντικό
4. «Κλαψιάρα» Αλεξάνδρα
5. Η «Jetsetter» Τζέσικα
6. Η «Βασίλισσα του πάγου» Σόφι
7. Αλις ο …Βράχος
8. Η «Παρθένος» Αννα
9. Η «Καυτή σκύλα» Καρολάιν
10. Η «Γλυκούλα» Νατάσα
11. Η «Στρατιώτης» Μπάρμπαρα
12. Βαλεντίνα το… φάντασμα


Γ.Οικονόμου