Για την αρρώστια της έβαλε και ροζ... φουρό

13.12.2013
Για τον Μπομπ Κάρεϊ (Bob Carey) το να παραμείνει αισιόδοξος μετά από τα άσχημα νέα της διάγνωσης καρκίνου του μαστού στην αγαπημένη του σύζυγο ήταν κάτι πολύ …απλό. Φόρεσε ένα ροζ τούτου και άρχισε να βγαίνει φωτογραφίες σε απίθανες τοποθεσίες και μνημεία. Στη συνέχεια μοιραζόταν αυτήν την ομολογουμένως πρωτότυπη εμπειρία με τη σύζυγο του, Λίντα. Το αποτέλεσμα, που έλαβε την κωδική ονομασία “The Tutu Project”, βοήθησε να βελτιωθεί η ψυχολογία του ιδίου και της γυναίκας του, ενώ την ίδια στιγμή έγινε ιδιαίτερα προσφιλές θέαμα στο διαδίκτυο. Σε ένα βιντεάκι που ανέβασαν στο youtube, οι Κάρει μίλησαν για το πρότζεκτ και τη σχέση τους και κατέληξαν ότι δεν πρέπει να τα παίρνουμε όλα τόσο σοβαρά, ανεξάρτητα από τις δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίζουμε. Σε μια δήλωση της μάλιστα, η Λίντα ανέφερε ότι η ιδέα τους δεν αφορά μόνο τους ιδίους, αλλά όλους εκείνους που έχουν να αντιμετωπίσουν τον καρκίνο. Οι φωτογραφίες έχουν συγκεντρωθεί σε ένα βιβλίο με τίτλο “Ballerina” και όλα τα έσοδα πηγαίνουν σε οργανισμούς για τον καρκίνο του μαστού.

Για τον Μπομπ Κάρεϊ (Bob Carey) το να παραμείνει αισιόδοξος μετά από τα άσχημα νέα της διάγνωσης καρκίνου του μαστού στην αγαπημένη του σύζυγο ήταν κάτι πολύ …απλό. Φόρεσε ένα ροζ τούτου και άρχισε να βγαίνει φωτογραφίες σε διάφορες τοποθεσίες και μνημεία. Στη συνέχεια μοιραζόταν αυτήν την ομολογουμένως πρωτότυπη εμπειρία με τη σύζυγο του, Λίντα.

Το αποτέλεσμα, που έλαβε την κωδική ονομασία “The Tutu Project”, βοήθησε να βελτιωθεί η ψυχολογία του ιδίου και της γυναίκας του, ενώ την ίδια στιγμή έγινε ιδιαίτερα προσφιλές θέαμα στο διαδίκτυο.

Σε ένα βιντεάκι που ανέβασαν στο youtube, οι Κάρει μίλησαν για το πρότζεκτ και τη σχέση τους και κατέληξαν ότι δεν πρέπει να τα παίρνουμε όλα τόσο σοβαρά, ανεξάρτητα από τις δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίζουμε. Σε μια δήλωση της μάλιστα, η Λίντα ανέφερε ότι η ιδέα τους δεν αφορά μόνο τους ιδίους, αλλά όλους εκείνους που έχουν να αντιμετωπίσουν τον καρκίνο.

Οι φωτογραφίες έχουν συγκεντρωθεί σε ένα βιβλίο με τίτλο “Ballerina” και όλα τα έσοδα πηγαίνουν σε οργανισμούς για τον καρκίνο του μαστού.