Μαστουρωμένη Ριάνα κάνει τατουάζ με σφυριά!

10.10.2013
Η 25χρονη τραγουδίστρια χειροτερεύει και πάει...

Όσο περνάει ο καιρός όλο και περισσότεροι θα παίρνουν τον μεγάλο κατήφορο και η Ριάνα (Rihanna) δε θα μπορούσε να λείπει από τη μαύρη λίστα. Στο πρόσφατο ταξίδι της στη Νέα Ζηλανδία αποφάσισε να κάνει ένα καινούριο τατουάζ στο δεξί της χέρι, όχι με τον τρόπο που ξέρουμε όλοι αλλά με τον παραδοσιακό των Ta Moko που προκαλούν περισσότερο πόνο αν είσαι νηφάλιος βέβαια.

Η 25χρονη τραγουδίστρια έζησε την εμπειρία του ταουάζ Maori στο Moko In studio το οποίο το για να το σχεδιάσουν στο σώμα χρησιμοποιούν εκτός από τη βελόνα με μελάνι, καλέμι και ένα σφυράκι και περιέχει περίτεχνα σχέδια με γραμμές και σύμβολα. Σύμφωνα με το site του στούντιο, το Moko Ink είναι το πρώτο που άρχισε να κάνει ταουάζ Maori και το Tatu της Πολυνησίας για να κρατούν ζωντανές τις παραδόσεις και τη γλώσσα τους και παράλληλα να εκφράζουν και τον καθένα ξεχωριστά ανάλογα την προσωπικότητα του.

Όμως το θέμα μας σήμερα δεν είναι όλα τα παραπάνω τρίβια αλλά το βίντεο που ανέβηκε και δείχνει τη Riri κατά τη διάρκεια της διαδικασίας σε χάλια κατάσταση, εντελώς μαστουρωμένη και απλά χαμογελάει χωρίς να έχει καμία επαφή με το περιβάλλον. Δείτε το παραπάνω και βγάλτε συμπεράσματα…

Κ.Π