Διπλή μαστεκτομή για την Anastacia

02.10.2013
Η 45χρονη τραγουδίστρια είχε διαγνωστεί με καρκίνο του μαστού το 2003 και είχε υποβληθεί σε κατάλληλη θεραπεία, αλλά η ασθένεια επέστρεψε νωρίτερα αυτό το χρόνο.
H Anastacia υπεβλήθη σε διπλή μαστεκτομή. Η 45χρονη τραγουδίστρια είχε διαγνωστεί με καρκίνο του μαστού το 2003 και είχε υποβληθεί σε κατάλληλη θεραπεία, αλλά η ασθένεια επέστρεψε νωρίτερα αυτό το χρόνο.
Η ίδια ανακοίνωσε: "Στα πλαίσια του Μήνα για τον Καρκίνο του Μαστού θα ήθελα να αδράξω την ευκαιρία και να στηρίξω ένα σκοπό που έχω ιδιαιτέρως στην καρδιά μου. Διαγνώστηκα με καρκίνο του μαστού για δεύτερη φορά στη ζωή μου και αυτή τη στιγμή είμαι στα τελευταία στάδια ανάρρωσης από τη διπλή μαστεκτομή στην οποία υποβλήθηκα. Ηταν ένα έντονο ταξίδι, αλλά αισθάνομαι υπέροχα και είμαι έτοιμη για το επομενο κεφάλαιο της ζωής μου".

"Ο έγκαιρος έλεγχος έσωσε τη ζωή μου δύο φορές. Θα συνεχίσω να μάχομαι και να δανείζω τη φωνή μου όπως και όπου μπορώ" είπε.

Την πρώτη φορά η Anastacia ανακάλυψε την ασθένειά της μετά από μία τακτική μαστογραφια και είχε μερική μαστεκτομή και έξι εβδομάδες ακτονοβολιών.
Καθώς δεν υπάρχει ιστορικό κληρονομικότητας στην οικογένειά της, αναρωτιέται εάν ο τρόπος ζωής της και ο αγχωτικός ρυθμός έβλαψαν την υγεία της..."Νομίζω ότι την έπαθα από το στρες... Η όχι και τόσο υπέροχη σχέση μου και η καριέρα μου - αυτά ήταν πολλά για μένα" τονίζει στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε, στην προσπάθειά της να ενημερώσει τις γυναίκες για όσα περισσότερα μπορεί, μέσα από τη δική της προσωπική εμπειρία.
Ε.Σ.