1.000 άτομα ανά λεπτό ψάχνουν τον Τίμπερλεικ!

01.10.2013
O 31χρονος τραγουδιστής είναι στην αρένα με τους One Direction με το κοινό να παραληρεί.

Όσες φορές και να γράψουμε για τον Τζάστιν Τίμπερλεικ (Justin Timberlake) δε θα είναι ποτέ αρκετές. Ο 31χρονος τραγουδιστής έχει στο πρόγραμμα πολλές συναυλίες για το 2014 στα πλαίσια της περιοδείας του τα εισιτήρια των οποίων θα ξεκινήσουν να φεύγουν από τα ιντερνετικά ταμεία στις 4 Οκτωβρίου κι όπως φαίνεται θα εξαφανιστούν σε ελάχιστο χρόνο.

Σύμφωνα με το Gigwise, η υπηρεσία Viagogo παρατήρησε πως για τις πέντε εμφανίσεις του στην Αγγλία (Sheffield, London, Glaskow και Manchester), 1000 άτομα το λετπό ψάχνουν για πληροφορίες και τ’ όνομα του είναι στη δεύτερη θέση με τις περισσότερες αναζητήσεις.

Πρώτη παραμένει η Where We Are tour οι One Direction οι οποίοι μπορούν να υπερηφανεύονται πως η περιοδεία τους έχει τη μεγαλύτερη ζήτηση αν και κάποιοι πιστεύουν πως ο Τίμπερλεικ θα τους ξεπεράσει.

«Ο Τζάστιν Τίμπερλεικ είναι ένας πρωτοκλασσάτος περφόρμερ και οι θαυμαστές έχουν τρομερή ανυπομονησία να τον δουν να τρεγουδάει το καινούριο υλικό αυτό το καλοκαίρι αρπάζοντας εισιτήρια από όλα τα φεστιβάλ που θα εμφανιστεί. Με τέτοια υψηλή ζήτηση, η τουρνέ 20/20 Experience θα μονομαχίσει σίγουρα μ’ εκείνη των One Direction για το μεγαλύτερο σόου του 2014» δήλωσε ο εκπρόσωπος του Viagoo, Στιβ Ροστ(Steve Roest).

Κ.Π