Κέιτ Μος: Γιoρτάζει και το ρίχνει στο τραγούδι!

26.09.2013
Το 39χρονο μοντέλο ξαναμπήκε στα μουσικά στούντιο σε εορταστικό κλίμα.

Είναι η προσωποποίηση της χρυσής εποχής των τοπ μοντέλων, έχει ζήσει μεγάλες δόξες και φωτογραφικές στιγμές που έχουν μείνει κλασσικές και το όνομα της είναι γνωστό ακόμα και σ’ αυτούς που δεν ασχοληθεί ποτέ με πασαρέλες και μόδα.

Η Κέιτ Μος (Kate Moss) ενώ ετοιμάζεται να ποζάρει για το Playboy για να γιορτάσει από τώρατα δικά της 40α γενέθλια (16 Ιανουαρίου είναι) και να σβήσουν ταυτόχρονα και τα 60 κεράκια του περιοδικού, πέρασε μια βόλτα κι από τα μουσικά στούντιο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ασχολείται με τη μουσική γιατί σε περίπτωση που σε θυμάσαι, είχε κάνει τα φωνητικά στο Some Velvet Morning των Primal Scream και στο You’re a Dirty Robot των Lemonheads ,είχε εμφανιστεί με τον πρώην της Πιτ Ντόχερτι (Pete Doherty) στο Glastonbury του 2007 και πρωταγωνίστησε στα βίντεο κλιπ των White Stripes για το I Just Don't Know What to Do with Myself και για το Kowalski των Primal Scream.

Επανάληψη τέλος. Η σύζυγος του Τζέιμι Χινς (Jamie Hince) των Kills συνεργάστηκε με τον Dj Μπρένταν Φέλις (Brendan Fallis) για το κομμάτι Day and All Night και τα αποσπάσματα που ακούγονται είναι από το φιλμ που γύρισε με τoν Στιουαρτ Γουέιτζμαν (Stuart Weitzman) για τη Vogue. Επίσης θα τιμήσει και το σπίτι και είναι στο στούντιο με τον Χινς για να ηχογραφήσουν καινούριο κομμάτι επίσης για τον εορτασμό των γενεθλίων της. There’s only one Kate in London.

Ακουσε το Day and All Night:

Κ.Π