Ολόγυμνα τα πιο γυμνασμένα κορμιά του κόσμου

11.07.2013
Κυκλοφόρησε το νέο γυμνό τεύχος του ESPN (the Body Issue) και για άλλη μια φορά διάσημοι αθλητές φωτογραφίζονται με αδαμιαία περιβολή! Τις εντυπώσεις αυτή τη φορά κλέβουν μία βολεϊμπολίστρια, η Κέρι Γουόλς Τζένινγκς (Keri Walsh Jennigs), που φωτογραφίζεται ετοιμόγεννη, αλλά και τρεις μήνες αφότου γέννησε με το μωράκι της αγκαλιά, αλλά και ο 77χρονος θρύλος του γκολφ Γκάρι Πλέιερ (Gary Player)! Στο πολυαναμενόμενο αυτό τεύχος του ESPN που κυκλοφορεί στις 12 Ιουλίου φωτογραφίζονται και πολλοί άλλοι αθλητές όπως οι: μπασκετμπολίστες Κένεθ Φαρίντ (Kenneth Faried), ο παίκτης του αμερικάνικου ποδοσφαίρου Κόλιν Καϊπερνικ (Colin Kaepernick), και η παίκτρια Σίντνεϊ Λερού (Sydney Leroux), η αναβάτις μοτοσυκλέτας Τάρα Γκάιγκερ (Tarah Gieger ), η αθλήτρια του μποξ Μαριέν Εσπαρτζα (Marien Esparza), η ορειβάτις Ντάιλα Οζέντα (Daila Ojeda) κ.ά.

Κυκλοφόρησε το νέο γυμνό τεύχος του ESPN (the Body Issue) και για άλλη μια φορά διάσημοι αθλητές φωτογραφίζονται με αδαμιαία περιβολή!

Τις εντυπώσεις αυτή τη φορά κλέβουν μία βολεϊμπολίστρια, η Κέρι Γουόλς Τζένινγκς (Keri Walsh Jennigs), που φωτογραφίζεται ετοιμόγεννη, αλλά και τρεις μήνες αφότου γέννησε με το μωράκι της αγκαλιά, αλλά και ο 77χρονος θρύλος του γκολφ Γκάρι Πλέιερ (Gary Player)!

Στο πολυαναμενόμενο αυτό τεύχος του ESPN που κυκλοφορεί στις 12 Ιουλίου φωτογραφίζονται και πολλοί άλλοι αθλητές όπως οι: μπασκετμπολίστες Κένεθ Φαρίντ (Kenneth Faried), ο παίκτης του αμερικάνικου ποδοσφαίρου Κόλιν Καϊπερνικ (Colin Kaepernick), και η παίκτρια Σίντνεϊ Λερού (Sydney Leroux), η αναβάτις μοτοσυκλέτας Τάρα Γκάιγκερ (Tarah Gieger ), η αθλήτρια του μποξ Μαριέν Εσπαρτζα (Marien Esparza), η ορειβάτις Ντάιλα Οζέντα (Daila Ojeda) κ.ά.

Κέρι Γουόλς Τζένινγκς

Γκάρι Πλέιερ

Μαριέν Εσπαρτζα

Κένεθ Φαρίντ

Ντάιλα Οζέντα