Πήραν το δίπλωμα από τον Μπίμπερ

29.08.2013
Ο 19χρονος ποπ σταρ έχει αποκτήσει μια πιο στενή σχέση με την αστυνομία.

Ο κατήφορος που έχει πάρει ο Τζάστιν Μπίμπερ (Justin Bieber) δεν έχει κάποιο εμπόδιο για να τον σταματήσει και πάει από το κακό στο χειρότερο. Το τελευταίο διάστημα οι ειδήσεις οι οποίες έχουν πρωταγωνιστή τον 19χρονο τραγουδιστή αφορούν περιστατικά που καταστρέφουν την εικόνα του όλο και περισσότερο και κάνουν τους haters να πολλαπλασιάζονται.

Το τελευταίο νέο από τον ποπ σταρ ήρθε από το αστυνομικό τμήμα της Καλιφόρνια. Ο Τζάστιν συνελήφθη στις 4:30 το πρωί στην περιοχή Καλαμπασας μετά από παραβίαση κόκκινου και οι αστυνομικοί ανακάλυψαν επίσης πως δεν έχει την ειδική άδεια που έχουν όλοι οι οδηγοί της Καλιφόρνια με αποτέλεσμα να του αφαιρέσουν το δικαίωμα να οδηγήσει ξανά στην περιοχή αν δεν την αποκτήσει και να τον στείλουν στη θέση του συνοδηγού.

Δεν είναι η πρώτη φορά που δημιουργεί πρόβλημα στο δρόμο αφού πριν λίγο καιρό οι γείτονες του τον είχαν κατηγορήσει πως οδηγούσε επικίνδυνα και με πολύ μεγάλη ταχύτητα τριγύρω στη γειτονιά παρενοχλώντας κι έναν γείτονα κι επίσης είχε τραυματίσει έναν παπαράτσι με τη γνωστή λευκή Φεράρι του όταν έφυγε από ένα κλαμπ.

ΥΓ: Η πολύ παρέα με τον Lil Twist είχε ως αποτέλεσμα αυτό το κομμάτι με τη Μάιλι Σάιρους(Miley Cyrus):

Κ.Π