Ο Κρις Μπράουν τρομοκρατεί τους γείτονες του!

13.05.2013
Ο 23χρονος τραγουδιστής προκαλεί και πάλι αρνητικές αντιδράσεις ξεσηκώνοντας τη γειτονιά στο πόδι.

Εδώ και πολύ καιρό η αγαπημένη συνήθεια του Κρις Μπράουν (Chris Brown) είναι να απασχολεί τα μίντια με όλα όσα καταστρέφουν την εικόνα του και σχετίζονται με την προσωπική του ζωή. Πρόσφατα ξαναχώρισε με τη Ριάνα (Rihanna) η οποία βγήκε και τα ήπιε με την κολλητή της Κέιτι Πέρι (Katy Perry) ύστερα από τον τσακωμό της με τον 23χρονο τραγουδιστή και αντιμετωπίζει πρόβλημα με τη γειτονιά.

Οι γείτονες του τον κατηγορούν πως έχει τρομοκρατήσει τα παιδιά τους με τα «διαβολικά» όπως τα χαρακτηρίζουν γκράφιτι στο σπίτι του στο Μπέβρλι Χιλς, ζήτησαν να πληρώσει πρόστιμο 376 δολάρια και σύφμωνα με εντολή των αρχών έχει 30 μέρες να αφαιρέσει τα γκράφιτι.

«Υπάρχουν πολλά μωρά και μικρά παιδιά που είναι φοβισμένα. Είναι σα να έχει διαβόλους στον τοίχο του. Είναι μορφές με τρομαχτικά μάτια και μεγάλα δόντια και στο σύνολο του είναι κάτι που δεν έχουμε συνηθίσει.» δήλωσε στους L.A Times η γειτόνισσα του Πάτι Νέγκρι (Patti Negri) για τους καλικάτζαρους που έχουν χαλάσει της αισθητική τους.

Από την άλλη, ο δικηγόρος του Μπράουν, Μαρκ Τζεράγκος (Mark Geragos) δε συμφωνεί με όλα αυτά κι ισχυρίζεται πως οι γείτονες του τον παρενοχλούν αναφέροντας και τα παράλογα παράπονα που είχαν για το πάρκινγκ παλαιότερα και πως τον είχαν απειλήσει ξανά. «Είναι η απόλυτη γελοιότητα. Ντροπή τους» είπε χαρακτηριστικά.

Κ.Π