Ρίτα Όρα: "Κοιμήθηκα δυο μέρες στην παραλία γιατί δεν είχα λεφτά!"

04.03.2013
Η 22χρονη προστατευόμενη του Τζέι Ζ θυμήθηκε τις εποχές που είχε πολύ λιγότερα λεφτά πάνω της απ ότι τώρα αλλά περνούσε καλά.

Η Ρίτα Όρα (Rita Ora) είναι μία από τις πιο πετυχημένες ανερχόμενες τραγουδίστριες, ευτυχώς δεν έχει ιδέα τι θα πει δήθεν και τρέχει στη mainstream κούρσα χωρίς κανένα φόβο αν θα χάσει. Μπορεί η 22χρονη τραγουδίστρια να κερδίζει τώρα πολλά λεφτά αλλά πριν λίγα χρόνια η κατάσταση στις τσέπες της ήταν τελείως διαφορετική όπως αποκάλυψε στην τελευταία της συνέντευξη.

«Όταν ήμουν 17 χρονών, είχα πάει μαζί με την μεγαλύτερη από εμένα αδερφή μου διακοπές στη Βαρκελώνη. Ήμουν στην παραλία και δεν είχα καθόλου λεφτά οπότε κοιμήθηκα εκεί για δύο μέρες! Όμως πέρασα τέλεια! Ακόμα και τώρα που μπορώ να μένω σε ξενοδοχεία, τίποτα δε μπορεί να συγκριθεί με την εμπειρία της παραλίας. Έκανα πολλούς φίλους και ήταν παρα πολλοί που κοιμόνταν εκεί!» είπε στη ραδιοφωνική εκπομπή των Κάιλ (Kyle) και Τζάκι Ο (Jackie O).

Επίσης μοιράστηκε μαζί τους κι άλλη μία μικρή περιπέτεια που πάλι δεν είχε λεφτά όταν προσπάθησε ν’ αποφύγει κάποιους παπαράτσι που την κυνηγούσαν.

Ανέβηκε σε ένα λεωφορείο, στον οδηγό που δεν έχει να πληρώσει το εισιτήριο κι εκείνος έδειξε επιείκεια χωρίς βέβαια να ξέρει ποια είναι και μετά από λίγο η Ρίτα κατέβηκε για να κρυφτεί σε μία καφετέρια. Αλλά ήταν πάλι κάποιος εκεί και αποφάσισε τελικά να βγει μπροστά στα φλας γιατί «πρέπει πάντα να θυμόμαστε ότι μας χρειάζονται όσο κι εμείς χρειαζόμαστε αυτούς» όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Κ.Π