Οι No Doubt ακυρώνουν την περιοδεία τους

28.02.2013
Η μπάντα σβήνει όλες τις ημερομηνίες της τουρνέ νωρίτερα απ ότι έπρεπε και μπαίνει ξανά στο στούντιο ακολουθώντας το ένστικτο της μούσας τους, Γκουέν.

Όταν το καινούριο άλμπουμ σουέφτασε στη θέση με τον αριθμό 16, το πρώτο σίνγκλ πούλησε 680 αντίτυπα την πρώτη βδομάδα κυκλοφορίας και το δεύτερο κάθισε στη 387 θέση των charts και οι κριτικές είναι από μέτριες και κάτω τότε κάτι δεν πάει και τόσο καλά.

Οι No Doubt επέστρεψαν μετά από αρκετά χρόνια εκτός σκηνών και στούντιο, βγάζοντας το αδιάφορο "Push and Shove" (ακόμα και για μας τις φανατικές τοτυ γκρουπ και της frontwoman) και κάνοντας περιοδεία αλλά τώρα που βρίσκονται στα μισά αποφάσισαν να μην συνεχίζουν και να ξαναμπούν για ηχογραφήσεις λόγω έμπνευσης της Γκουέν Στεφάνι (Gwen Stefani) για νέο υλικό.

«Ενώ ταξιδεύαμε πέρσι για να προμοτάρουμε το Push and Shove η Γκουέν μας είπε ότι έχει εμπνευστεί να γράψουμε καινούριες μουσικές Το Δεκέμβριο κατά τη διάρκεια των συναυλιών μας συζητήσαμε την ιδέα να ξαναμπούμε στο στούντιο το 2013. Αυτό έγινε τον Ιανουάριο και η μουσικη μας βγήκε με μία απρόσμενη ευκολία. Αφού περάσαμε τρία χρόνια για να ετοιμάσουμε το άλμπουμ, αυτό το καινούριο υλικό είναι απίστευτα συναρπαστικό. Αποφασίσαμε να ακολουθήσουμε τη μούσα μας προς το παρόν και να επικεντρωθούμε στα νέα πράγαματα που δε θέλουμε να σταματήσουμε» έγραψε ανάμεσα σε άλλα το συγκρότημα στο facebook ζητώντας και συγνώμη από τους φαν τους που είχαν πάρει εισιτήρια κι ελπίζουμε να όλα τόσο υπέροχα όσο λένε.

K.Π