Χειρουργείο τελικά η Γκάγκα

15.02.2013
Το τραύμα της 26χρονης τραγουδίστριας δεν ήταν καθόλου επιπόλαιο και θα χρειαστεί να περάσει τη διαδικασία του νυστεριού αλλα και να ακυρώσει όλη την υπόλοιπη περιοδεία της.

Η Λέιντι Γκάγκα (Lady Gaga) τελικά δεν θ’ ακυρώσει κάποιες συναυλίες από την παγκόσμια περιοδεία της όπως λέγαμε εδώ αλλά όλες γιατί το πρόβλημα που παρουσιάστηκε στο ισχίο της είναι πολύ σοβαρό. Όπως είχε πει η ίδια είχε τραυματιστεί σε κάποια εμφάνιση της αλλά δεν το είπε σε κανέναν για να μην ανησυχήσει την παραγωγή και τους θαυμαστές της αλλά έφτασε σε σημείο να μη μπορεί να σταθεί στα πόδια της εξαιτίας της φλεγμονής στις αρθρώσεις.

Η ματαίωση όλων των live της Born this way tour η οποία αφού έσβησε από το πρόγραμμα με sold out επιτυχία τους σταθμούς σε Ασία, Ευρώπη και Νότια Αμερική, είχαν μείνει 22 στάσεις στη Βόρεια Αμερική και θα έχει ζημιά 24.83 εκατομμύρια δολάρια. Απ ότι είπαν οι γιατροί, είναι άγνωστο το πότε θα επιστρέψει στις σκηνές γιατί δεν είναι καθόλου εύκολη η ανάρρωση από ένα τόσο μεγάλο χτύπημα και θα πρέπει να περάσει ένα μεγάλο διάτημα απόλυτης ξεκούρασης.

Όταν έκανε την τελευταία της συναυλία στις 17 Ιανουαρίου, τα στατιστικά ανέφεραν πως τα κέρδη της ήταν 108.2 εκατομμύρια δολάρια ύστερα από 1.6 εκατομμύρια εισιτήρια σε 85 εμφανίσεις και αν πραγματοποιούσε όσες ακύρωσε, τα κομπιουτεράκια του Billboard υπολόγισαν πως θα πουλούσε 200.000 εισιτήρια.

"Όταν η βιομηχανία του θεάματος κι η ψευδή αντίληψη όλων για το πώς είναι μια τουρνέ αντικαθίσταται από την πραγματικότητα τότε είναι πολύ σκληρό. Είναι δύσκολο για τον οποιοδήποτε και ειδικά για μία περφόρμερ με πολύ καλή φυσική κατάσταση όπως είναι χωρίς αμφιβολία εκείνη(Γκάγκα), είναι ακόμα πιο δύσκολο. Νιώθω πολύ άσχημα για εκείνη. Όμως είναι απ αυτές τι περιπτώσεις που δε μπορούν να ελεγχθούν και πρέπει να τις αντιμετωπίσουμε." δήλωσε ο Αρθουρ Φόγκελ της Live Nation που έχει αναλάβει την περιοδεία της.

Κ.Π