Φάνης Μουρατίδης και Μανώλης Μαυροματάκης... στο κουρείο!

23.01.2013
Ο Φάνης Μουρατίδης και ο Μανώλης Μαυροματάκης είναι από τις πιο συμπαθητικές μορφές στο άθλημα της υποκριτικής και πάντα θα τους χειροκροτήσεις πραγματικά όχι στο χλιαρό, όταν βρεθείς στις θεατρικές πλατείες τους. Επίσης με το που μπουν στο χώρο, κατευθείαν νιώθεις μοναδική οικειότητα και δε μπορείς να σταματήσεις να γελάς.

Ο Φάνης Μουρατίδης και ο Μανώλης Μαυροματάκης είναι από τις πιο συμπαθητικές μορφές στο άθλημα της υποκριτικής και πάντα θα τους χειροκροτήσεις πραγματικά, όχι στο χλιαρό, όταν βρεθείς στις θεατρικές πλατείες τους. Επίσης, με το που μπουν στο χώρο, κατευθείαν νιώθεις μοναδική οικειότητα και δεν μπορείς να σταματήσεις να γελάς.

Έτσι τουλάχιστον έγινε την ημέρα που συναντηθήκαμε στο καλτ κουρείο του Βασίλη Θεοχάρη κάπου στο Παγκράτι, όπου δεν έκαναν πρόβα για τις "Ζωές των άλλων" όπως λέει ο τίτλος του κειμένου που κρατούσαν -για τη βιτρίνα- στα χέρια τoυς αλλά για μια ιστορία ενός κουρέα που έμενε στη Σεβίλλη αλλά ήταν μεγάλος θαυμαστής του Τιμ Μπάρτον. Σουρεάλ πράγματα δηλαδή.

Στη φωτοιστορία που βρίσκεται παρακάτω ο ένας προσπαθεί να μάθει από τον ειδικό πώς ο Sweeney Todd χρησιμοποιούσε τη φαλτσέτα πριν αφήσει τον πελάτη μες τις splatter λίμνες και ο άλλος, την απόλαυση του να είσαι θύμα της τέχνης του παραδοσιακού ξυρίσματος. Και στο τέλος φύγαμε όλοι σώοι κι αβλαβείς. Ή μήπως όχι;

Φωτογραφίες/κείμενο: Κική Παπαδοπούλου


ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ
Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία το Barber Shop, Φιλολάου 86, Παγκράτι.

Ο Φάνης Μουρατίδης και ο Μανώλης Μαυροματάκης παίζουν στις "Ζωές των Άλλων" στο θέατρο Θησείον- Ένα θέατρο για τις τέχνες (Τουρναβίτου 7, Θησείο). Από Τετάρτη έως Κυριακή.

*Δείτε προηγούμενα φωτογραφικά θέματα του e-go εδώ.