Μπρίτνεϊ - Ράσελ Κρόου: Τα βλέπεις διπλά;

22.01.2013
Όσο και να σκέφτεσαι πώς μπορεί να συνδέονται οι δυο τους δεν πρόκειται να βρεις αυτό που σκαρφίστηκε κάποιος φαν τους και προκάλεσε έναν μικρό χαμό....

Η ταινία έφυγε από τις Χρυσές Σφαίρες με τρία βραβεία ( Καλύτερη Κωμωδία/Μιούζικαλ, Καλύτερος Ηθοποιός σε Κωμωδία/Μιούζικαλ, Καλύτερη ηθοποιός σε Κωμωδία/Μιούζικαλ), είναι μέσα στα φαβορί για τα επερχόμενα Όσκαρ και κάποιος βρήκε τρόπο να τη συνδέσει άμεσα με τη Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears). Το τελευταίο ακούγεται σουρεάλ αλλά αυτός ή αυτή που σκέφτηκε τη σύνδεση, μας κούφανε.

Ο Ράσελ Κρόου (Russel Crowe) υποδύεται στην ταινία- υπερπαραγωγή τον Ιαβέρη και φοράει σε κάποια σεκάνς ένα μπλε κουστούμι το οποίο μοιάζει με τη στολή της αεροσυνοδού Μπρίτνεϊ στο βίντεο κλιπ της για το κομμάτι Toxic. Αυτό που δε θα περίμενες είναι να αρέσει τόσο στον λίγο ιδιόρρυθμο 48χρονο ηθοποιό που πόσταρε τις δύο φωτογραφίες στο twitter βάζοντας τη λεζάντα «Μπρίτνει είδες που ο Ράσελ Κρόου στους Αθλίους είναι φαν σου;;-)))» και ακολούθησε ντόμινο από retweets.

Βέβαια δεν έχει πετύχει την 31χρονη τραγουδίστρια και στα καλύτερα της. Το X Factor την έδιωξε από το τραπέζι των κριτών και ο αρραβωνιαστικός της την χώρισε ύστερα από ενάμιση χρόνο που είναι μαζί γιατί δεν την άντεχε άλλο αλλά έχει συμφωνήσει να μη μιλήσει για τη σχέση τους.

Σύμφωνα με πηγές, ήταν σ’ ένα δικό της κόσμο, η συμπεριφορά της ήταν αλλοπρόσαλλη, δεν είχε καθόλου καλή σχέση με…την καθαριότητα και το σεξ είχε σταματήσει πάρα πολύ καιρό. Οπότε κάτι μας λέει πως θ’ ακολουθήσει καινούριο επεισόδιο νευρικού κλονισμού.

Κ.Π