Τα παιδικά τραύματα στοιχειώνουν τη Ριάνα!

21.01.2013
Σύμφωνα με δηλώσεις κάποιου από το κοντινό της περιβάλλον, η ποπ περφόρμερ και μία από τις πιο εμπορικές τραγουδίστριες αυτή τη στιγμή,δεν έχει καταφέρει ακόμα να ξεπεράσει το παρελθόν που δεν ήταν και τόσο φωτεινό.

Με όλα αυτά τα πισωγυρίσματα και τις (λίγο) αστείες δηλώσεις και των δύο, η Ριάνα (Rihanna) και ο Κρις Μπράουν (Chris Brown) έχουν κάτι που μοιάζει με σχέση αλλά όποτε θέλουν είναι και φίλοι. Μια πηγή απ’ αυτές τις γνωστές- άγνωστες που δεν λένε ονόματα και δε δίνουν ταυτότητες αλλά είναι στο στενό περιβάλλον της 25χρονης τραγουδίστριας, είπε στο αγγλικό περιοδικό Look πως τα παιδικά τραύματα της δεν την αφήνουν να προχωρήσει.

Ο πατέρας της Ρόναλντ Φέντι (Ronald Fenty), είχε δηλώσει πρόσφατα πως ήταν εξαρτημένος από τα ναρκωτικά και το αλκοολ όταν η κόρη του ήταν μικρή και ακόμα κι όταν έφτασε στην εφηβεία δεν τα είχε κόψει τελείως οπότε την έχει επηρεάσει πολύ στη συμπεριφορά της με τους άντρες.

«Η Ριάνα προσπάθησε να τα ξεχάσει όλα αλλά τέτοια πράγματα σε στοιχειώνουν. Δε νομίζω πως έχει σκεφτεί ποτέ πως αυτός είναι ο λόγος που αφήνει τον Κρις να της συμπεριφέρεται έτσι. Δεν φαίνεται να το καταλαβαίνει και δε μπορεί να το σταματήσει. Ο Κρις προφανώς λατρεύει να έχει δύο γυναίκες. Δεν θα σταματήσει-και γιατί να το κάνει άλλωστε;» τόνισε η πηγή, πετώντας κι ένα «δίπορτο» υπονοούμενο για τον rnb άγριο κύριο.

Κ.Π