Οι MKTO κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο τους

18.01.2013
Το duo, το όνομα του οποίου αποτελεί συνδυασμό των αρχικών γραμμάτων των ονομάτων τους, κυκλοφόρησαν σήμερα το ντεμπούτο σινγκλ τους “Thank You” σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα.

Οι MKTO, που αποτελούνται από τους Μάλκολμ Κέλι (Malcolm Kelley) και (Τόνι Ολερ) Tony Oller, υπέγραψαν επίσημα στην Columbia Records/M2V. Το duo, το όνομα του οποίου αποτελεί συνδυασμό των αρχικών γραμμάτων των ονομάτων τους, κυκλοφόρησαν σήμερα το ντεμπούτο σινγκλ τους “Thank You” σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα. Το γκρουπ προσφέρει ένα ζωντανό μείγμα από pop, hip-hop και R&B, κατασκευασμένο με ένα αναμφισβήτητα οργανικό τρόπο.

Και οι δύο ολοκληρωμένοι ηθοποιοί, (Ο Ολερέχει συμμετάσχει στην σειρά της Disney ‘As The Bells Rings’ όπως επίσης και στην ταινία ‘Beneath The Darkness’, ενώ ο Κέλι είχε σημαντικούς ρόλους στο ενεργητικό του όπως στο hit show του ABC ‘LOST’ καθώς και στην ταινία ‘Antwone Fisher’), γνωριστήκαν για πρώτη φορά κατά την διάρκεια των γυρισμάτων του ‘Gigantic’ το 2010.

Λίγο αργότερα ξεκίνησαν να κάνουν μουσική μαζί και τράβηξαν την προσοχή των σημαντικών τραγουδοποιών Εμανουελ Κυριακού (Emanuel Kiriakou) και Εβαν Μπογκαρτ (Evan Bogart) (Beyonce, Rihanna, Ne-Yo, Jason DeRulo). Οι συγκεκριμένοι τραγουδοποιοί είναι οι παραγωγοί του επερχόμενου debut album των MKTO.

Στις 4 Ιανουαρίου η μπάντα παρουσίασε στο VEVO το debut video τους για το “Thank You” και μέσα σε 48 ώρες ξεπέρασε τα 500.000 views και το 1 εκατομμύριο views την πρώτη εβδομάδα.

Το “Thank You” μπορείτε να το δείτε εδώ