Η τελική ετυμηγορία για τον θάνατο της Έιμι

08.01.2013
Η νέα ιατροδικαστής της υπόθεσης του θανάτου της Αγγλίδας τραγουδίστριας έδωσε καινούρια στοιχεία

Η υπόθεση του θανάτου της Έιμι Γουάινχαουζ (Amy Winehouse) κλείνει ύστερα από τόσο καιρό και τα πολλά σενάρια περι ναρκωτικών, με την τελική ετυμηγορία για το τι συνέβη εκείνη τη μοιραία μέρα του Ιουλίου στο σπίτι της στο Camden. Η ιατροδικαστής Σούζαν Γκριναγουέι (Suzanne Greenaway), φίλη του πρώην της Έιμι, αποδείχτηκε πως δεν είχε αρκετά προσόντα για το συγκεκριμένο θέμα και την απέσυραν από τις ανακρίσεις και τις έρευνες.

Η συνάδελφος της Σίρλει Ράντκλάιφ (Shirley Radcliffe) πήρε τη θέση της και η τελική της ετυμηγορία στη 45λεπτη ανάκριση, χωρίς κανένα μέλος της οικογενειας Γουαινχαουζ, είναι πως η 27χρονη τραγουδίστρια δηλητηριάστηκε από την τοξικότητα του αλκοόλ σχολιάζοντας πως ο θάνατος της ήταν μια κακοτυχία.

Η υπερβολική πόσότητα του αλκοολ που βρέθηκε στο αίμα της και της στέρησε της ζωή, είναι πέντε φορές πάνω από το επιτρεπτό όριο οδήγησης στην Αγγλία κι επίσης ισχυρίστηκαν πως δεν υπάρχει κανένας ύποπτος που να βρισκόταν στο διαμέρισμα της Γουάινχαουζ και να συνδέεται με το χαμό της.

Κ.Π