Η επιστροφή του Ντέιβιντ Μπάουι μετά από 10 χρόνια!

08.01.2013
Ο Λευκός Δούκας έχει γενέθλια και σβήνει τούρτα με καινούριες μουσικές κι ωραίες ανακοινώσεις.

Σε μία μέρα που χωράνε άνετα γραφικότητες και από τη μεριά εκείνων που τρελαίνονται για χιονισμένα status με τραγούδια στα social media και από την άλλη εκείνων που δε μπορούν να τα βλέπουν. Ο Ντέιβιντ Μπάουι (David Bowie) σήμερα κλείνει τα 66 και το γιορτάζει με το “Where are we now”, το καινούριο τραγούδι ύστερα από δέκα χρόνια απουσίας από τα στούντιο και ταίριαξε απόλυτα με το χιονισμένο τοπιο έξω από τα παράθυρα.

Όμως δεν είναι μόνο αυτό. Ο αγαπημένος δάνδης της μουσικής (είπαμε χωράνε γραφικότητες) στον οποίο χρωτάνε πολλά όλοι ,ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου του άλμπουμ “The Next Day” με συνεργάτη τον συνήθη ύποπτο στους δίσκους του εδώ και τόσα χρόνια , Τόνι Βισκόντι (Tony Visconti).

Θα περιέχει 14 κομμάτια, η deluxe έκδοση θα έχει τρία παραπάνω κι όσο για την κυκλοφορία,στις 11 Μαρτίου θα βγει στα δισκάδικα της Αγγλίας ενώ οι Αμερικάνοι θα χρειαστεί να περιμένουν μία μέρα παραπάνω. Βέβαια και για τις δύο εκδοχές του LP, αν σου είναι αδύνατο να περιμένεις, μπορείς να κάνεις ιντερνετικές παραγγελιές από τώρα στο Itunes.

Για το τρίβια, οι στίχοι του "Where are we now" αναφέρονται στα βερολινέζικα χρόνια του Μπάουι γι’ αυτό και μέσα εντοπίζεις την γνωστή πλατεία Potsdamer Platz και το μεγάλο εμπορικό KaDeWe και τη σκηνοθεσία του σουρεάλ βίντεο κλιπ ανέλαβε ο Τόνι Ούρσλερ (Tony Oursler).

Κ.Π