Ο Τζέι Ζ απάτησε τη Μπιγιονσέ με τη Ρίτα Όρα;

04.01.2013
Η 22χρονη τραγουδίστρια και προστατευόμενη του Τζέι Ζ έπεσε πάλι θύμα μιας χαζής φήμης και αυτή τη φορά το σχολίασε και με το παραπάνω.

To twitter ενίοτε μεταμορφώνεται σε μεσημεριανό πάνελ όπως συνέβη για δεύτερη φορά με τη Ρίτα Όρα (Rita Ora) ύστερα από τη γελοιοποίηση της από τον πρώην της Ρομπ Καρτνάσιαν (Rob Kardashian) της γνωστής οικογενείας, μέσα στην οποία όλοι ξυπνάνε και κοιμούνται αγκαλιά με μια κάμερα. Αν σε περίπτωση το έχασες, την κατηγόρησε δημοσίως πως τον απάτησε με 20 διαφορετικούς άντρες όταν ήταν μαζί και ύστερα από κάποια ώρα τα έσβησε όλα

Η Χόλι Φέγκαν (Holly Fegan) του ριάλιτι Geordie Shore (δεν τρέχει και τίποτα αν δεν τη έχεις ακούσει ποτέ) ξεκίνησε έναν πόλεμο για τα 15 λεπτά διασημότητας στα social media τουιτάροντας αρχικά « Είστε ηλίθιοι αν πιστεύετε πως επειδή κάποιος είναι εντυπωσιακός δεν θα τον απατήσουν… Η Σεριλ Κόουλ; Καμία σχέση δεν είναι τέλεια» και συνέχισε «Μου είπαν πως η Ρίτα Όρα κοιμήθηκε με τον Τζέι Ζ!».

Όπως φαντάζεσαι επικράτησε μία σουρεαλιστική κατάσταση , με τον καθένα να γράφει οτιδήποτε του ρχεται στο μυαλό και η Όρα δεν το άφησε ασχολίαστο όπως είχε κάνει στην περίπτωση του Ρομπ. Απάντησε πως μιλάει μόνο όταν έχει κάτι να πει κι πως αυτό που γίνεται με την Χόλυ είναι τουλάχιστον γελοίο και συμπλήρωσε αργότερα σε μία σειρά από tweets «Κανείς, συμπεριλαμβανομένης και μια κοκκινομάλλας χαζής να μην ξαναπεί μ*****ς για μένα και την οικογένεια μου όπως κι αν λέγεται. Έμεινα σιωπηλή στην πρώτη φήμη αλλά σ αυτή εδώ έπρεπε ν’ αντιδράσω. Σταματήστε να συζητάτε και να επικεντρώνεστε στο να είστε ηλίθιοι.»

*Στα πραγματικά καλά νέα: Ο Τζέι Ζ θα επιμεληθεί το soundtrack της καινούριας ταινίας του ντελιριακού Μπαζ Λούρμαν ,"The Great Gatsby" και θα συνεργαστεί με τον Τζέιμς Σάμιουελ (Jeymes Samuel).

Κ.Π