Το Six Dogs γιορτάζει τα Χριστούγεννα με το "χειρότερο" line up

20.12.2012
Χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος να συνεχιστεί αυτό το δελτίο τύπου και μετά τον τίτλο του, θα συνεχίσουμε απλά και μόνο για να ήμαστε τυπικοί.

Γιατί θα το αποφύγουμε να ήμαστε εκείνη τη βραδιά. 25 του Δεκεμβρίου του 2012, ανήμερα Χριστουγέννων δηλαδίς, και το six d.o.g.s έχει ετοιμάσει το…χειρότερο line up που θα μπορούσε να παρελάσει από τα decks του εκείνη την ημέρα.

Χειρότερο με την έννοια της αυτοκαταστροφής. Διαβάστε παρακάτω, και εάν συνεχίσετε να θέλετε να έρθετε, ελάτε!

Αμέσως μετά τα ελαφριά πατροπαράδοτα οικογενειακά suppers, θα αρχίσει η συσπείρωση. Άγιες και γιορτινές μέρες είναι, ας τις χαρούμε, χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Στις 22:00 το βράδυ (ακριβώς/ούτε λεπτό παραπάνω), θα μαζευτεί όλη η αφρόκρεμα. Και το αφρόγαλο.

Οι Λατέρνατιβ, δηλαδή ο Σταύρος ο Διοσκουρίδης και ο Παναγιώτης ο Μένεγος, ή ο Παναγιώτης ο Μένεγος και ο Σταύρος ο Διοσκουρίδης. Στυλοβάτες της Αθηναϊκής νύχτας και μέρας, αφού με την περίφημη ραδιοφωνική τους εκπομπή μας κρατάνε ποικίλης ύλης συντροφιά στα ερτζιανά του Εν Λευκώ, 87.7, κάθε μεσημέρι. Με τα DJ Sets τους σε διάφορα ‘ψαγμένα’ στέκια της πόλης μας κρατάνε συντροφιά τα βράδια. Και με τις πένες τους σε Athens Voice και Lifo μας κρατάνε συντροφιά 24/7.

Οι Untitled, ο Κυρ Νικήταch και ο κυρ Μοντεκρίστος, στον αντίποδα αυτής της συντροφιάς, βρίσκονται κοντά μας για πρώτη φορά στο six d.o.g.s, πρεμιέρα σου λέει. Λέγεται ότι έχουν τόσο μεγάλο άγχος για αυτή τους την εμφάνιση, που θα παραμείνουν κλεισμένοι στις κρεβατοκάμαρές τους για 10 ολόκληρες μέρες prior to the party.

Ο Φώτης ο Βαλλάτος, ή όπως πολλοί μπορεί να τον γνωρίζετε και σαν DJ Fotis Vallatos, γιατί κάνει πανελλαδική καργιέρα ντυμένος disc jockey τον τελευταίο καιρό. Εμείς όμως τον Φώτη τον έχουμε γνωρίσει και αγαπήσει ως χιπ δημοσιογράφο και εμπόλεμο ανταποκριτή, και φυσικά κλέφτη γυναικείων καρδιών. Trivia: σιχαίνεται τις κατσαρίδες.

Ο Thodoris o Kanellopoulos, ελληνοαμερικάνος από το Κερατσίνι, θα προσπαθήσει να ξεπεράσει τον εαυτό του, να βάλει τα δυνατά του, και να πει ΟΧΙ στην μαυρίλα που έχει αγγίξει την αθώα και φωτεινή κατά τ’ άλλα ψυχούλα του τον τελευταίο καιρό με όλα αυτά τα γεγονότα που μαστίζουν την κοινωνία μας.

Ο Δαγριτζίκος είναι γαμώ τα παιδιά και δεν χρειάζεται να πούμε τίποτε άλλο γιαυτόν, εκτός του ότι στις 25 Δεκεμβρίου έχει ΚΑΙ τα γενέθλιά του!

Η Oh Yeah, δηλαδή η Κατερινιώ η Κάράλή, είναι πραγματικά μεγάλη μας τιμή που θα λούσει τον χώρο με τις εκλεκτικές τις μελωδίες γιατί είναι χάρμα αυτιών, και φυσικά οφθαλμών.

Ο Κωνσταντής ο Μπόλας φήμες λένε ότι θα έχει μακρύνει τα μαλλιά του καρεδάκι μέχρι τα Χριστούγεννα, ειδικά για αυτό το party, και θα εμφανιστεί φορώντας μαύρο ολόσωμο λύκρα και κόκκινα λουστρίνια.

Μη φάτε πολύ πριν έρθετε. Αλλά και να φάτε, θα τα κάψετε. Γιατί, θα το…κάψουμε εκείνο το βράδυ!

**Όλο το βράδυ θα σερβίρεται γιορτινό cocktail ειδικά παρασκευασμένο για τις ανάγκες του πάρτι το οποίο θα πωλείται στην φοβερή τιμή των 5 γιούρος**

Over & out.

Info
Που: six d.o.g.s, Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι

Πότε: Τρίτη 25 του Δεκέμβρη

T: +30 210 3210510

W: http://sixdogs.gr

Ώρα έναρξης: 22:00 ακριβώς

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ