Ο Άσερ (Usher) κατηγορείται ότι κοιμήθηκε με την κολλητή της πρώην γυναίκας του Ταμέκα Φρέιζερ (Tameka Fraser).
Ο τραγουδιστής είναι αυτό τον καιρό σε δικαστική διαμάχη με τη πρώην σύζυγό του για την κηδεμονία των παιδιών τους. Χθες όμως ο δικηγόρος της Ταμέκα τον κατηγόρησε ότι κοιμήθηκε με μία από τις κοπέλες πόυ ήταν παράνυφες στο γάμο του, και αργότερα νταντά για τα παιδιά του!
Ο Ασερ είχε αρχικά κατηγορήσει την Ταμέκα ότι έφερνε διαρκώς διάφορες νταντάδες στη ζωή των παιδιών, γεγονός που δεν τους έκανε καθόλου καλό.. Ο δικηγόρος απάντησε σ αυτό : "Και μία από αυτές έφυγε γιατί σας ανακάλυψαν μαζί στο κρεβάτι, σωστά? Η Μάγια Φοξ Ντέιβις".
Αμέσως έγινε ένσταση από τον δικηγόρο του καλλιτέχνη με τον ισχυρισμό ότι αυτό ήταν άσχετο με την υπόθεση...
Τον Νοέμβριο η Ταμέκα υπέβαλε αίτηση διαζυγίου ζητώντας αποκλειστική κηδεμονία των παιδιών και από τότε ο Ασερ μάχεται για να μη χάσει τα δικαιώματά του.
Η δίκη διακόπηκε για να συνεχιστεί τον Ιούλιο.
Ε.Σ.