H Τζέσι Τζέι είναι... σοφή!

14.03.2012
Η βρετανή τραγουδίστρια ειναι κριτής και μέντορας του νέου τηλεοπτικού παιχνιδιού ταλέντων, μαζί με τους Will.i.am, Τομ Τζόουνς (Tom Jones) και τον τραγουδιστή των The Script Ντάνυ ο Ντόναχιου (Danny O’Donoghue).

H Τζέσι Τζέι (Jessie J) δίνει "σοφές συμβουλές" στους διαγωνζόμενους του παιχνιδιού The Voice, σύμφωνα με τα λεγόμενα του συναδέλφου - κριτή στο πάνελ, Ντάνυ Ο Ντόναχιου.

Ο Ντάνυ λοιπόν μίλησε για τις συμβουλές που δίνει ότι η Τζέσι σε φιλόδοξους τραγουδιστές που κάνουν οντισιόν για τη συγκεκριμένη τηλεοπτική σειρά. “Ξέρω ότι ο κόσμος θα ήθελε πολύ να πιστεύει ότι υπάρχει αντιπαλότητα αλλά θα σας απογοητεύσουμε - δεν υπάρχει - τα πάμε μια χαρά", εξήγησε στο βρετανικό περιοδικό Close:

"Οσο για τη Τζέσι, με το που ανοιγει το στόμα της, αληθινές σοφές συμβουλές βγαίνουν από αυτό. Στα 23 της, μπορεί να ειναι ακόμη νέα, αλλά έχει πολλά να προσφέρει.” Ο Ντάνυ αστειεύτηκε και για τη θέση του στο πρόγραμμα. "Ειναι τρεις από τους πιο διάσημους ανθρώπους στο πάνελ, και ειμαι και εγώ! Ειμαι ο μπαλαντέρ, αλλά μου αρέσει".

Ο ίδιος δήλωσε ότι σε αυτό το σόου κρίνονται οι φωνές των υποψηφίων και όχι η εξωτερική τους εμφάνιση, και γι' αυτό πιστεύει ότι το Voice θα κερδίσει δημοτικότητα και θα ξεχωρίσει: "Εψαχνα για φωνές με δύναμη, γεμάτες συναισθημα. Το Voice δεν ειναι για την εικόνα. Οι κριτές δεν το κοιτάνε αυτό και αυτός ο παράγοντας θα μας πάει ψηλά".

Ε.Σ.