Ο καλύτερος ροκ σταρ στην ιστορία της μουσικής!

13.03.2012
Οι ακροατές του σταθμού XFM ψήφισαν και μάλλον ο νικητής θα βγει σύντομα για άσχημα σχόλια όπως το συνηθίζει εδώ και πολύ καιρό.

Σε καμία περίπτωση δεν συμφωνούμε με τη συγκεκριμένη λίστα αλλά πάντα έχει πλάκα να συγκρίνεις τα γούστα σου με αυτούς που διαμορφώνουν τα τελικά αποτελέσματα και πάντα θα έχεις πεντάδες, δεκάδες κτλ στο μυαλό σου όπως ο Τζον Κιούζακ(John Cusack) στο High Fidelity.

Ο XFM, γνωστός ραδιοφωνικός σταθμός της Αγγλίας έβαλε του ακροατές του να ψηφίσουν ποιον θεωρούν τον καλύτερο ροκά περφόρμερ στην ιστορία της μουσικής και βγήκε η εικοσάδα με αρχηγό τον Λίαμ Γκάλαχερ( Liam Gallagher).

Ίσως ο πιο αντιπαθητικός τύπος που έχει περάσει από σκηνή αλλά έχει τραγουδήσει μερικά από τα αγαπημένα μας τραγούδια, βλέπει στην δεύτερη θέση τον Φρέντι Μέρκιουρι (Freddie Mecury) των Queen, ακολουθεί ο Dave Gahan (Ντέιβ Γκάχαν) των Depeche Mode, ο συνωννόματος Dave Grohl (Ντέιβ Γκρολ) έχει τη φανέλα με το 4 και οι Muse με τον Matt Bellamy (Ματ Μπέλαμι) τερματίζουν πέμπτοι.

Ονόματα που περίμενες ψηλότερα όπως ο Μίκ Τζάγκερ (Mick Jagger) που έχει κατέβει στο 12ο σκαλί, ή του Κερτ Κομπέιν (Kurt Cobain) με το εννιάρι είναι πολύ πιο κάτω και μην προσπαθήσεις να ψυχολογήσεις τα γούστα των Άγγλων.


Αναλυτικά η εικοσάδα:
1. Liam Gallagher

2. Freddie Mercury

3. Dave Gahan

4. Dave Grohl

5. Matt Bellamy

6. Brandon Flowers

7. Morrissey

8. Jim Morrison

9. Kurt Cobain

10. Alex Turner

11. Paul Weller

12. Mick Jagger

13. Tom Meighan

14. Eddie Vedder

15. Joe Strummer

16. Ian Curtis

17. Caleb Followill

18. Ian Brown

19. Thom Yorke

20. Chris Martin

Κ.Π