Κάνε remix στη Μπιγιονσέ και κέρδισε 4.000 δολλάρια!

10.02.2012
Η Μπιγιόνσε (Beyoncé) δίνει την ευκαιρία στους fans της μουσικής από όλο τον κόσμο να κάνουν remix στο “End Of Time”, το #1 στο UK Urban και Pop Club charts από το album “4”.

Η Μπιγιόνσε (Beyoncé) δίνει την ευκαιρία στους fans της μουσικής από όλο τον κόσμο να κάνουν remix στο “End Of Time”, το #1 στο UK Urban και Pop Club charts από το album “4”.

Περιγράφτηκε ως «εξαιρετικό» και «αποκαλυπτικό» από τους κριτικούς της μουσικής, το “End Of Time” είναι το τραγούδι που έχουν συμπαθήσει περισσότερο οι fans και το οποίο σε υποκινεί σε μια αυθόρμητη χορογραφία με τα φωνητικά του να καθηλώνουν τα clubs από το Los Angeles μέχρι το Λονδίνο.

Ο σούπερ διαγωνισμός ξεκίνησε στις 8 Φεβρουαρίου 2012. Αυτοί που αγαπούν την μουσική μπορούν να δημιουργήσουν την δική τους version του τραγουδιού και να την ανεβάσουν στο SoundCloud, την κορυφαία social πλατφόρμα ήχου με πάνω από 10 εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες. Ο διαγωνισμός θα κρατήσει μέχρι τις 09 Μαρτίου 2012.

Για να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό, επισκεφθείτε το www.beyonceonline.com/gr και κατεβάστε τα parts του “End Of Time”. Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας τα parts, οι συμμετέχοντες μπορούν να δημιουργήσουν το remix του τραγουδιού και να ακολουθήσουν της οδηγίες για το upload.

Αυτοί που θα συμμετέχουν θα ψηφιστούν από την κοινότητα του SoundCloud και τα 50 πρώτα remixes θα τα ακούσουν κριτές, ανάμεσά τους και η Beyoncé καθώς και από μια ομάδα της μουσικής βιομηχανίας φτιαγμένη από DJs, παρουσιαστές και παραγωγούς. Όλα τα remixes θα κριθούν με βάση την αυθεντικότητά τους, την δημιουργία τους και την μουσική τους. Η συμμετοχή με το μεγαλύτερο σκορ θα κερδίσει το μεγάλο δώρο.

Προς τιμή για το album “4”, της Beyoncé, ο μεγάλος νικητής θα λάβει το ποσό των $4,000 USD και την ευκαιρία να έχει το δικό του / δικό της remix σε μια από τις επερχόμενες κυκλοφορίες της Beyoncé. Ο νικητής θα ανακοινωθεί δύο εβδομάδες μετά την ολοκλήρωση του διαγωνισμού.

www.beyonceonline.com/gr