H Adele στοιχειώνει και τα καραόκε

18.01.2012
Ετοιμάζει την μεγάλη της επιστροφή στα live μικρόφωνα την βραδιά των Grammys, αφού άφησε λίγους μήνες να περάσουν άκαπνοι τελικά επέστρεψε στην αγαπημένη συνήθεια της το τσιγάρο, με μία μαγική κίνηση άδειασε όλα τα ιντερνετικά και κανονικά ράφια των δισκάδικων της Αμερικής και της Αγγλίας και παίρνοντας μία τζούρα νικοτίνης απολαμβάνει κι άλλη μία πρωτιά. (εντάξει λίγο πιο

Ετοιμάζει την μεγάλη της επιστροφή στα live μικρόφωνα την βραδιά των Grammys, αφού άφησε λίγους μήνες να περάσουν άκαπνοι τελικά επέστρεψε στην αγαπημένη συνήθεια της το τσιγάρο, με μία μαγική κίνηση άδειασε όλα τα ιντερνετικά και κανονικά ράφια των δισκάδικων της Αμερικής και της Αγγλίας και παίρνοντας μία τζούρα νικοτίνης απολαμβάνει κι άλλη μία πρωτιά. (εντάξει λίγο πιο ασήμαντη απ' όλα αυτά που χει πετύχει. Αλλά και πάλι πρωτιά). Ναι η Adele γι άλλη μια φορά βλέπει τους υπόλοιπους αφ' υψηλού και είναι η μόνη από της ποπάδικες κλώνους τριγύρω που το αξίζει.

Τα διεθνή καψουροτράγουδα μπορεί να μην έχουν το παράπονο του μπουζουκιού και του κλαρίνου αλλά όταν μία μπαλάντα λέει πως η πρωταγωνίστρια της ιστορίας ψάχνει κάποιος σαν αυτόν που την άφησε με τέτοια φωνή και τέτοιο πονεμένο πιάνο τότε λυγίζει μέχρι και το Saturday Night live. Το Someone like you (αυτός ο Someone είναι πλέον παντρεμένος με άλλη) είναι πρώτο στη λίστα με τα τραγούδια που τραγούδησαν περισσότερο στα καραόκε τους οι Άγγλοι, δεύτερο η διασκευή της Adele στο κομμάτι του Bob Dylan, Make you feel my love και το Rolling in the Deep είναι λίγο πιο κάτω. Πολύ κωλόπαιδο ο Κυριάκος.

Κ.Π

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ