Κι άλλο ρεκόρ η Gaga!

18.01.2012
H Lady Gaga σίγουρα έχει κάπου στα γραφεία της έναν μεγάλο πίνακα που γράφει πόσα ρεκόρ κάνει το μήνα κι ετοιμάζει ένα δικό της βιβλίο Guinness με όλα αυτά που έχει πετύχει μέχρι τώρα. Εν τω μεταξύ αυτή την περίοδο έχει ν 'αντιμετωπίσει και μία μικρή βεντέτα που έχει δημιουργηθεί με την Μαντόνα (Madonna) την οποία συνεχίζει ν' αντιγράφει ασυστόλως γιατί η δεύτερη είπε πως το Born

H Lady Gaga σίγουρα έχει κάπου στα γραφεία της έναν μεγάλο πίνακα που γράφει πόσα ρεκόρ κάνει το μήνα κι ετοιμάζει ένα δικό της βιβλίο Guinness με όλα αυτά που έχει πετύχει μέχρι τώρα. Εν τω μεταξύ αυτή την περίοδο έχει ν 'αντιμετωπίσει και μία μικρή βεντέτα που έχει δημιουργηθεί με την Μαντόνα (Madonna) την οποία συνεχίζει ν' αντιγράφει ασυστόλως γιατί η δεύτερη είπε πως το Born this way έχει όλα τα στοιχεία του Express yourself. Οπότε ο στρατός τον monsters αφήνιασε και γράφουν απειλητικά μηνύματα στην πρόσφατα νικήτρια Χρυσής Σφαίρας.

Το καινούριο ρεκόρ που θα μπει στον πίνακα της Mother monster θα είναι αυτό της πρώτης καλλιτέχνιδος που μάζεψε 18.000.000 followers στο twitter αφήνοντας πίσω τον Τζάστιν Μπίμπερ (Justin Bieber) με 16 εκατομμύρια και την Κέιτι Πέρι (Katy Perry) με 13.9. Επίσης στο απέναντι social network του Μαρκ Ζάκερμπεργκ (Mark Zuckerberg) έχει μέχρι τώρα στην επίσημη σελίδα της 46 εκατομμύρια μέλη.

K.Π