Άσπρισε η Μπιγιονσέ;

17.01.2012
Μυστήρια πράγματα συμβαίνουν με το δέρμα της Μπιγιονσέ και αλλάζει χρώμα σε κάποιες φωτογραφήσεις κι εμφανίσεις με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν διάφορες αντδράσεις. Κι αν σου κάνει λίγο déjà vu αυτή η υπόθεση είναι γιατί το 2008 με την φωτογράφηση της για τη L Oreal στην οποία φαινόταν σαν μία κατάλευκη εκδοχή του εαυτού της, υπήρχαν πολλά ρνητικά σχόλια.

Πέστε να τη φάτε. Μετά τα σενάρια περί ψεύτικης κοιλιάς και του περίεργου ονόματος της κόρης της τώρα έχουμε άλλα. Μυστήρια πράγματα συμβαίνουν με το δέρμα της Μπιγιονσέ (Beyonce) και αλλάζει χρώμα σε κάποιες φωτογραφήσεις κι εμφανίσεις με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν διάφορες αντδράσεις. Κι αν σου κάνει λίγο déjà vu αυτή η υπόθεση είναι γιατί το 2008 με την φωτογράφηση της για τη L' Oreal στην οποία φαινόταν σαν μία κατάλευκη εκδοχή του εαυτού της, υπήρχαν πολλά ρνητικά σχόλια και κατηγρούσαν επίσης και τους γραφίστες για τη photoshopική χλωρίνη.

Το συγκεκριμένο δερματικό θέμα ξαναήρθε στην επικαιρότητα με τις πρόμο φωτογραφίες της για το τελευταίο -πολύ καλό- άλμπουμ της «4» που είχαν τραβηχτεί πριν μείνει έγκυος και την δημοσίευσαν ξανά τώρα αλλά και λόγω μίας paparazzi φωτογραφίας της ενώ είναι για ψώνια . Επιπλέον όταν ήταν ακόμα στις Destiny’s child υπήρχαν φήμες πως ήταν εντολη του μπαμπα και τότε μάνατζερ της να κάνει τέτοια «κόλπα» για να φάινεται πιο λαμπερή από τις υπόλοιπες της μπάντας ενώ η συγγραφέας Yasmin Alibhai-Brown διαφωνεί κάθετα γι αυτό έγραψε κάτι σχετικό στη Daily Mail.

"Πάρα πολλά μελαμψά και παιδιά από την Ασία μεγαλώνουν καταλαβαίνοντας την πικρή αλήθεια ότι το να έχουν σκούρο δέρμα είναι κατά κάποιο τρόπο μειονέκτημα. Φυσικά πολλοί γονείς προσπαθούν σκληρά για να δώσουν στα παιδιά τους μια θετική εικόνα και αυτοποπεποίθηση για την εμφάνιση τους. Αλλά όταν οι celebrities αρνούντια την καταγωγή τους προσπαθώντας να φαίνονται λευκοί, λυπάμαι τα νέα παιδιά που βλέπουν αυτές τις εικόνες." Ανέφερε στο κείμενο της η Alibhai-Brown. Ούτε η Μπιγιονσέ ούτε ο Jay Z δεν έχουν απαντήσει σε καμία από τις κατηγορίες..

Κ.Π