Απογοήτευση το πρώτο live της Λάνα Ντελ Ρέι..

16.01.2012
ίναι τα πιο διάσημα χείλη αυτή τη στιγμή στη μουσική αίθουσα του χιπστερολτέρνατιβ θρόνου, έχει γίνει ποπ ψύχωση και ήδη έχει δημιουργήσει στρατόπεδα με εχθρούς και συμμάχους . Η αμφιλεγόμενη Λάνα Ντελ Ρέι (Lana Del Ray) για πολλούς έχει την πιο αισθαντική και σέξυ φωνή και για άλλους την πιο βαρετή και μέτρια που έχει υπάρξει ποτέ. Εμείς ενώ αρχικά είχαμε ενθουσιαστεί και είπαμε πως θα

Είναι τα πιο διάσημα χείλη αυτή τη στιγμή στη μουσική αίθουσα του χιπστερολτέρνατιβ θρόνου, έχει γίνει ποπ ψύχωση και ήδη έχει δημιουργήσει στρατόπεδα με εχθρούς και συμμάχους . Η αμφιλεγόμενη Λάνα Ντελ Ρέι (Lana Del Ray) για πολλούς έχει την πιο αισθαντική και σέξυ φωνή και για άλλους την πιο βαρετή και μέτρια που έχει υπάρξει ποτέ. Εμείς ενώ αρχικά είχαμε ενθουσιαστεί και είπαμε πως θα σταθούμε κάπου στη μέση, ήρθε η ζωντανή εμφάνιση της στο Saturday night live.

Δεν ξέρουμε αν όντως έχει πλούσιο μπαμπά και υπερβολικά πολλές γνωριμίες για πριν ακόμα κυκλοφορήσει το πρώτο της δίσκο(Born to die) ακούγενται παντού, αλλά στην συγκεκριμένη εκπομπή δεν μπορούσε να βγάλει ούτε μία νότα σωστή. Και μπορεί να φταίει το άγχος για το τηλεοτικό γυαλί και πως όλοι είχαν μεγάλες προσδοκίες αλλά Τζούλιετ Λούις (Juliette Lewis) ήταν πιο αυστηρή και δήλωσε πως ήταν σαν μία δωδεκάχρονη που προσπαθεί να τραγουδήσει.

Επίσης ορισμένοι παραξενέυτηκαν πως την κάλεσαν στο SNL χωρίς να έχει βγει το "Born to die" και ήρθε η απάντηση. "Φυσικά πιστεύω ότι είναι τιμή για μένα. Δε νομίζω ότι είχαν καλέσει κάποιον που δεν έχει βγάλει ακόμα δίσκο να τραγουδήσει, οπότε το εκτιμώ και συνέβη γιατί είμαι καλή μουσικός. Μπορεί να μην έχω βγάλει ακόμα άλμπουμ αλλά τραγουδάω πολλά χρόνια και πιστεύω ότι ο υπέυθυνος του Saturday night live το ξέρει όπως και όλοι εκεί." είπε η Lana στο MTV για όλο αυτό που έχει δημιουργηθεί ενταντίον της. Πάτησε play στο βίντεο και τα σχόλια δικά σου..

Κ.Π