Τα βίτσια της αφέντρας Amber!

13.01.2012
Στο πρόσωπο του βρέθηκε εκείνος ο άντρας που έκανε τα domestic βίτσια της Amber να βγουν στην επιφάνεια και να γίνει η αποκλειστική αφέντρα του πρωι μεσημέρι βράδυ χωρίς διαλείμματα και προκαλούν μια φούντωση στη χρυσή καρδιά του Κάνιε.

Αν δεν είχες την εικόνα και απλά διάβαζες τις δηλώσεις θα νόμιζες ότι πρόκειται για ένα συνηθισμένο ζευγάρι κοινών θνητών σε κάποια ήσυχη γειτονιά της Αμερικής που όλα είναι σε υαξη και ασφάλεια. Κι όμως. Το μοντέλο-celebirty- χιπ χοπ γλάστρα Άμπερ Ρόουζ (Amber Rose) αφού ξεπέρασε το μεγαλείο και την χλιδή του Κάνιε Γουέστ (Kanye West) βούτηξε στα τατουάζ του Wiz Khalifa γιατί υπάρχει και το γνωστό της φετίχ με τους ράπερ. Στο πρόσωπο του βρέθηκε εκείνος ο άντρας που έκανε τα domestic βίτσια της Amber να βγουν στην επιφάνεια και να γίνει η αποκλειστική αφέντρα του πρωι μεσημέρι βράδυ χωρίς διαλείμματα και προκαλούν μια φούντωση στη χρυσή καρδιά του Κάνιε.

Είναι συνέχεια μαζί παντού, πρόσφατα έβγαλαν μέχρι και κομμάτι που τραγουδούν και οι δύο, φήμες έλεγαν πως έχουν παντρευτεί αλλά το διέψευσαν κι εκείνη στην τελευταία της συνέντευξη στο RapFix live γέμισε μέλια το χώρο. "Είναι τόσο γλυκός, όμορφος και είναι η τελειότητα για μένα. Δεν βλέπω κανένα ψεγάδι πανω του όταν τον κοιτάζω. Όταν γνωριστήκαμε ερωτευτήκαμε αμέσως, μετακομίσαμε στο Los Angeles και μετακόμισε στο κτήριο που μένω κι έτσι ξεκινήσαμε την καινούρια μας ζωή μαζί. Είναι καλό που δεν έχουμε παντρευτεί ακόμα και που επίσης έχουμε ξεχωριστά σπίτια. Έχω πολλά ρούχα, οπότε δε γινόταν να χωρέσουν στο σπίτι του." είπε και το τελευταίο θα μπορούσε να είναι ατάκα της Κάρι Μπράτσο.

Αλλά δεν τελείωσε εδώ -συνέχισε λέγοντας για τη νοικοκυρά που έχει ξυπνήσει μέσα της η γνωριμία με τον Wiz τον οποίο δεν αφήνει να κάνει τίποτα. Σύμφωνα μ αυτά που αναφέρει εκείνη του φτιάχνει πρωινό, του κάνει μασάζ στα πόδια, καθαρίζει το σπίτι, σιδερώνει και οτιδήποτε άλο της ζητήσει. "Τον αγαπάω και θα μπορούσα να κάνω τα πάντα γι αυτόν. Είμαι η σύζυγος και δε χρειάζεται να κάνει τίποτα. Με σέβεται , με αγαπάει και όλα αυτά είναι αμοιβαία" αναφέρει. Κορίτσι για σπίτι δηλαδή. Έτσι για να μη λες.

Κ.Π