To "καβάλησε" η Ριάνα;

11.01.2012
Όσες φορές κι αν αναφέρεις τ όνομα της Ριάνα (Rihanna) δεν θα είναι αρκετό γιατί το επόμενο λεπτό θα έχει κάνει κάτι καινούριο δοκιμάζοντας τα όρια της υπερκόπωσης γι ακόμα μια φορά γιατί μόνο μία δεν είναι αρκετή όταν είσαι στη μπίζνα της μουσικής. Έχει ήδη τιμηθεί ως η πιο εμπορική digital καλλιτέχνης, τα ανελέητα πρόμο για τον δεύτερο δίσκο της Talk that talk συνεχίζονται κι όταν θυμάσαι πως είναι μόνο 23 τότε απορείς πόσα ακόμα χρόνια θα είναι μέσα στα μονοπώλια των charts. Και μετά

Όσες φορές κι αν αναφέρεις τ όνομα της Ριάνα (Rihanna) δεν θα είναι αρκετό γιατί το επόμενο λεπτό θα έχει κάνει κάτι καινούριο δοκιμάζοντας τα όρια της υπερκόπωσης γι ακόμα μια φορά γιατί μόνο μία δεν είναι αρκετή όταν είσαι στη μπίζνα της μουσικής. Έχει ήδη τιμηθεί ως η πιο εμπορική digital καλλιτέχνης, τα ανελέητα πρόμο για τον δεύτερο δίσκο της Talk that talk συνεχίζονται κι όταν θυμάσαι πως είναι μόνο 23 τότε απορείς πόσα ακόμα χρόνια θα είναι μέσα στα μονοπώλια των charts. Και μετά τις τελευταίες δηλώσεις πόσο δύσκολο είναι ν αποφύγεις το «καλάμι».

"Παντού υπάρχει ανταγωνισμός κι άλλωστε η μουσική βιομηχανία στηρίζεται σ αυτόν. Όμως στην κατηγορία μου δεν υπάρχει κανείς άλλος! Δεν νομίζω ότι μοιάζουμε με τη Μπιγιονσέ (Beyonce). Είναι τρομερή καλλιτέχνιδα και είναι τιμή για μένα να αναφέρουν τ όνομα μου δίπλα στο δικό της αλλά είμαστε διαφορετικές περφόρμερς και δεν έχουμε το ίδιο στυλ". Είπε στο περιοδικό Look κι όσο για ποια τραγουδίστρια έχει πρότυπο η απάντηση είχε τη Μαντόνα (Madonna) γιατί έχει αλλάξει τη μουσική και το στυλ της πολλές φορές αλλά πάντα με επιτυχία κα διατηρεί την επιρροή της.

K.Π