Χώρισε η Σινέντ Ο Κόνορ!

28.12.2011
Αφού προκάλεσε έναν χαμό χρυσού κουφέτου κι νυμφμομανιακής απελπισίας ψάχνοντας γαμπρό σ όλες τις γωνιές του ίντερνετ , η Σίνιντ Ο Κόνορ (Cinead O 'Connor) τελικά έβαλε νυφικό και τα στέφανα πάνω απ το κεφάλι της και παντρεύτηκε τον Barry Herridge στο Λας Βέγκας την ημέρα των γενεθλίων της.

Αφού προκάλεσε έναν χαμό χρυσού κουφέτο κι νυμφμομανιακής απελπισίας ψάχνοντας γαμπρό σ όλες τις γωνιές του ίντερνετ , η Σινέντ Ο Κόνορ (Cinead O 'Connor) τελικά έβαλε νυφικό και τα στέφανα πάνω απ το κεφάλι της και παντρεύτηκε τον Barry Herridge στο Λας Βέγκας την ημέρα των γενεθλίων της. Χαρές, πανηγύρια και η Σίνιντ μπορεί να χόρεψε τον Ησαϊα τέταρτη φορά αλλά ήταν σαν πρώτη. Πολύ ωραία όλα αυτά. Όμως τώρα 16 μέρες μετά ήρθε η καταστροφή και ο γάμος έγραψε την ημερομηνία λήξης του μετά από πιέσεις που δέχτηκε ο γαμπρός για την επιλογή της νύφης, έτσι για να μη λες μόνο για την Ελληνίδα μάνα.

H φαλακρή τραγουδίστρια (για να τα πούμε και λίγο θεατρικά) έγραψε ένα κείμενο ολόκληρο γράμμα στο site της για να ενημερώσει τους φαν της λέγοντας τα καλύτερα για τον πρώην πλέον άντρα της και τα χειρότερα για το κοντινό του περιβάλλον. "Από τη στιγμή που ήμασταν με τον σύζυγο μου, υπήρχε μία έντονη πίεση από συγκεκριμένους ανθρώπους της ζωής του να για να μην είναι μαζί μου. Αυτά ήταν άτομα που δεν με είχαν γνωρίσει ποτέ αλλά είχαν σχηματίσει άποψη για μένα απ αυτά που είχαν διαβάσει στα μίντια. Γράφει χαρακτηριστικά η Ο Κόνορ". Ολόκληρο το κείμενο εδώ και προσεχώς θα είναι και πάλι εκεί έξω..

Κ.Π