"Δεν κρατιέμαι μακριά από ένα καλό sex shop"

01.12.2011
H Kέλλυ Ρόουλαντ νιώθει απελευθερωμένη όταν επισκέπτεται sex shops με φίλους! Νιώθει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση από ποτε τον τελευταίο καιρό, κάτι που βγαίνει άλλωστε και στο νέο της άλμπουμ Here I Am.

H Kέλλυ Ρόουλαντ νιώθει απελευθερωμένη όταν επισκέπτεται sex shops με φίλους! Νιώθει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση από ποτε τον τελευταίο καιρό, κάτι που βγαίνει άλλωστε και στο νέο της άλμπουμ Here I Am. Η ίδια δηλώνει: "Είμαι 30 χρονών και είμαι σε μία μεταβατική περίοδο. Δε μπορείς να με κρατήσεις μακριά από ένα καλό sex shop. Εχουν πολύ ενδιαφέρον και πάω με ανθρώπους με τους οποίους δεν πρόκειται ποτέ να με αναγνωρίσουν!"

Αυτό τον κάιρό δηλώνει ελεύθερη μετά τη σχέση της με τον παίκτη του American football Roy Williams. Ηταν συντετριμμένη όταν την άφησε, καθώς μαζί του σχεδίαζε το μελλον της και το ξεκίνημα μιας νέας οικογένειας. Γι αυτό και δε χάνει ευκαιρία τώρα πια να τονίζει πόσο προσεκττική είναι στον έρωτα και πόσο πολύ περισότερο θα περάσει τη νέα σχέση της από το μικροσκόπιο.

Ηθελα αυτό το γάμο. Ηθελα να παντρευτώ, ήθελα παιδιά, και μάλιστα εκείνο τον καιρό έλεγα ότι θέλω πέντε! Τωρα προσέχω. Προσέχω την καρδιά μου. Δεν δέχομαι μ****ες από κανέναν. Πατάω πόδι. Το να είσαι γυναίκα σημαίνει ότι αξίζεις τη γη και τον παράδεισο. Οπότε το λέω για κάθε ενδιαφερομενο - με μένα δε θα κάνετε χαζομέρες".