Ο Bono φοβάται την Αλίσια Κιζ!

30.11.2011
O Bono, ο ατρόμητος και σωτήρας αυτού του μάταιου κόσμου, παρ όλη τη δόξα και τα λεφτά φοβάται μια γυναίκα συνάδελφο που ούτε καν σου έρχεται στο μυαλό. "Τρομοκρατήθηκα όταν γνώρισα την Αλίσια Κιζ. Έτρεμα από το φοβο μου. Φυσικά συγκινούμαι πολύ με τον τρόπο που τραγουδάει αλλά αυτό που είναι ενδιαφέρον (και ο λόγος που προκάλεσε το φόβο) ήταν οι δύσκολες

O Bono, ο ατρόμητος και σωτήρας αυτού του μάταιου κόσμου, παρ όλη τη δόξα και τα λεφτά φοβάται μια γυναίκα συνάδελφο που ούτε καν σου έρχεται στο μυαλό. "Τρομοκρατήθηκα όταν γνώρισα την Αλίσια Κιζ. Έτρεμα από το φοβο μου. Φυσικά συγκινούμαι πολύ με τον τρόπο που τραγουδάει αλλά αυτό που είναι ενδιαφέρον (και ο λόγος που προκάλεσε το φόβο) ήταν οι δύσκολες ερωτήσεις της μετά την πρώτη γνωριμία και νομίζω ότι αυτές οι ερωτήσεις είναι που τη χαρακτηρίζουν". Δήλωσε ο frontman των U2 στη USA today αφήνωντας να πλανάται ένα μυστήριο για το τι μπορεί να ρωτάει η Κιζ.

Οι δυο τους είχαν γνωριστεί το 2001 όταν ηχογράφησαν μάι διασκεύή του κομματιού του Μάρβιν Γκέι (Marvin Gaye), What’s going on και χθες βρέθηκαν στην πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ της Αλίσια, Keep a child alive with Alicia Keys. Όσον αφορά την ιστορία της ταινίας, πέντε Αμερικανοί κι εκείνη ταξιδεύουν στη Νότια Αφρική κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου κυπέλου και θα προβληθεί στο Showtime την 1η Δεκεμβρίου, ημέρα κατά του AIDS.

Κ.Π