Θα γίνει τελικά μιούζικαλ με μουσικές του Μπάουι;

29.11.2011
Ο David Bowie αυτό το χρόνο πέφτει όλο σε παρεξηγήσεις και γνώρισε και μία απόρριψη από τη νεότερη γενιά τότε που οι Kaiser Chiefs δεν δέχτηκαν τους στίχους τους . Μία με to ακυκλοφόρητο άλμπουμ Toy που διέρρευσε στο ίντερνετ χωρίς να έχει ιδέα και τώρα οι συντελεστές του μιούζικαλ Heroes: The Musical θεώρησαν αυτονόητο που θα τους έδινε τα δικαιώματα των τραγουδιών για να τα χρησιμοποιήσουν στην παράσταση όπως δημοσιεύτηκε σε διάφορα site.

Ο Ντέιβιντ Μπάουι (David Bowie) αυτό το χρόνο πέφτει όλο σε παρεξηγήσεις και γνώρισε και μία απόρριψη από τη νεότερη γενιά τότε που οι Kaiser Chiefs δεν δέχτηκαν τους στίχους τους . Μία με to ακυκλοφόρητο άλμπουμ "Toy" που διέρρευσε στο ίντερνετ χωρίς να έχει ιδέα και τώρα οι συντελεστές του μιούζικαλ Heroes: The Musical θεώρησαν αυτονόητο που θα τους έδινε τα δικαιώματα των τραγουδιών για να τα χρησιμοποιήσουν στην παράσταση όπως δημοσιεύτηκε σε διάφορα site.

Και δεν τον διάλεξαν έτσι τυχαία αφού μέσα στο έργο έχει ήρωες από τις περσόνες του Μπάουι όπως ο Major Tom, o Star Man, The Diamond Dogs, o Young dude από το All the young Dudes αλλά δεν ήξεραν πως είναι από τους μουσικούς που σπάνια δίνει την άδεια χρησιμοποίησης της μουσικής του. "Ούτε το David Bowie organization, ούτε η EMI έχουν δώσει άδεια στο μιούζικαλ στο 02 όπως γράφτηκε. Δεν υπάρχει καμία διαπραγμάτευση για κάποια παράσταση που θα περιέχει τη μουσική του κυρίου Bowie." Ανακοίνωσαν στη Guardian οι εκπρόσωποι του. Σημείωσε επίσης πως και το 2008 συζητούσαν να φτιάξουν ένα μιούζικαλ βασισμένο σ εκείνον με τίτλο "The man who fell on earth".

Κ.Π