«Γκουρμέ» προβολή στο Γαλλικό Ινστιτούτο

29.11.2011
Η ομάδα προβολής κινηματογραφικών ντοκιμαντέρ CINE DOC, το Goethe-Institut Athen και η Πρεσβεία της Γερμανίας προσκαλούν το αθηναϊκό κοινό σε μια ιδιαιτέρως «γκουρμέ» προβολή.

Η ομάδα προβολής κινηματογραφικών ντοκιμαντέρ CINE DOC, το Goethe-Institut Athen και η Πρεσβεία της Γερμανίας προσκαλούν το αθηναϊκό κοινό σε μια ιδιαιτέρως «γκουρμέ» προβολή του ντοκιμαντέρ El Bulli - Cooking in Progress την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011, 20:00, παρουσία του παραγωγού Ingo Fliess και με την υποστήριξη του σεφ Χριστόφορου Πέσκια και του Π Βox.

O Ferran Adrià, σεφ του παγκοσμίου φήμης ισπανικού εστιατορίου «El Bulli», θεωρείται ως ο πιο καλός, ο πιο καινοτόμος και ο πιο τρελός μάγειρας της μοριακής γαστρονομίας. Η ταινία τον παρακολουθεί καθώς δημιουργεί τα εδέσματα της επόμενης σεζόν – από τα πρώτα πειράματα μέχρι και την πρεμιέρα των ολοκληρωμένων πιάτων.

Μετά την ολοκλήρωση της ταινίας το El Bulli σταμάτησε την λειτουργία του για 2 χρόνια, ενώ σύμφωνα με τις προβλέψεις του, ο Ferran Andria πρόκειται να επανέλθει δριμύτερος στο διάσημο εστιατόριο του το 2014.

Ο Χριστόφορος Πέσκιας, που έχει συνεργαστεί με τον Ferran Andria, θα είναι επίσης παρών στην προβολή καθώς και στην κλήρωση ενός δωρεάν μαθήματος μαγειρικής μαζί του, αξίας 75 €. Ο Χριστόφορος Πέσκιας προσφέρει επίσης στο εστιατόριο Π ΒΟΧ 25% έκπτωση για κάθε έναν πελάτη που προσκομίζει στο εστιατόριο ένα εισιτήριο CineDoc. Η προσφορά ισχύει από τις 30/11 έως και τις 15/12 (τις ημέρες Κυριακή έως Πέμπτη) στο Π BOX στο Κολωνάκι (οδός Χάριτος, ξενοδοχείο Periscope τηλ.: 210-72.98.550) για το μεσημέρι ή το βράδυ.

--------------------------------------------------------------------


El Bulli – Cooking in Progress του Gereon Wetzel
(Γερμανία 2010, 108´)
(Ισπανικά με ελληνικούς υπότιτλους)
Είσοδος: 6€
Προπώληση: Βιβλιοπωλείο ΙΑΝΟΣ, Σταδίου 14
Χώρος: Γαλλικό Ινστιτούτο, Σίνα 31, Αθήνα.

www.p-box.gr
(www.ifproductions.de, www.elbulli-derfilm.de, www.elbullimovie.com)