Πωλούνται ρούχα των Έλβις, Μαντόνα, Ριάνα!

28.11.2011
Τα σφυριά χτυπάνε τα τραπέζια, τα χέρια σηκώνονται σαν ελατήρια για να προλάβουν τις προσφορές και τα τεράστια ποσά φεύγουν από τις τσέπες. Στις 30 Νοεμβρίου θα γίνει μία από τις μεγαλύτερες online δημοπρασίες αντικειμένων που ανήκουν σε μεγάλους ροκ σταρ είτε που βρίσκονται εν ζωή είτε που τους έχουμε αποχαιρετήσει χρόνια πριν. Η Rock and Roll culture auction θα περιέχει ρούχα του Έλβις (Elvis), της Μαντόνα(Madonna) , του Τζίμι Χέντριξ (Jimi Hendrix),

Τα σφυριά χτυπάνε τα τραπέζια, τα χέρια σηκώνονται σαν ελατήρια για να προλάβουν τις προσφορές και τα τεράστια ποσά φεύγουν από τις τσέπες. Στις 30 Νοεμβρίου θα γίνει μία από τις μεγαλύτερες online δημοπρασίες αντικειμένων που ανήκουν σε μεγάλους ροκ σταρ είτε που βρίσκονται εν ζωή είτε που τους έχουμε αποχαιρετήσει χρόνια πριν. Η Rock and Roll culture auction θα περιέχει ρούχα του Έλβις (Elvis), της Μαντόνα(Madonna) , του Τζίμι Χέντριξ (Jimi Hendrix), της Ριάνα (Rihanna) και άλλων και θα σφυρίξουν τη λήξη στις 9 Δεκεμβρίου.

Συγκεκριμένα θα υπάρχουν ένα λουρί κιθάρας του Τζίμι Χέντριξ το οποίο είχε φορέσει στο Lincoln center της Νέας Υόρκης (($3000 / £1941), τις μαύρες μπότες που φορούσε ο Έλβις στην τηλεοπτική εκπομπή 1968 Comeback Special ($6000/£3882) και το δερμάτινο σακάκι Nudie του (($3000/£1941). Στη συνέχεια, από $500/£323 θα ξεκινάει η προσφορά για μία συλλογή από σουτιέν της Μαντόνα τα οποία είχε χρησιμοποιήσει για το Sex book όπως επίσης όσοι θέλουν θα μπορούν ν αποκτήσουν κι ένα μπουφάν μηχανής της ίδιας από $2000/£1294.

Η Ριάνα δίνει το φόρεμα που φορούσε στο βίντεο κλιπ του The only girl in the world (($2000/£1294), η Stevie Nicks ένα φουλάρι της ($100/£65) ενώ οι Paul Mcartney και John Lennon θα έχουν χειρόγραφους στίχους. Κι επειδή έχεις ανησυχήσει τόση ώρα που δεν βλέπεις τα όνομα του , μέσα στ' αντικείμενα θα υπάρχει κι ένα καπέλο του Μάικλ Τζάκσον (Michael Jackson) ($2000/£1294).

Κ.Π