Πάμε Λονδίνο για τους Coldplay!

28.11.2011
Τα Goody’s και το MTV συνεχίζουν την πιο φανταστική συνεργασία που έγινε ποτέ και σε ταξιδεύουν στα πιο hot events του εξωτερικού!

Tα Goody’s και το MTV συνεχίζουν την πιο φανταστική συνεργασία που έγινε ποτέ και σε ταξιδεύουν στα πιο hot events του εξωτερικού!

Αμέσως μετά το διαγωνισμό για το London Fashion Weekend και το super hot μουσικό γεγονός της χρονιάς – τα Ευρωπαϊκά Μουσικά Βραβεία του MTV στο Belfast – τα Goody’s και το MTV σε στέλνουν στο Λονδίνο για να δεις από κοντά, τη μεγάλη συναυλία των COLDPLAY!

Μία από τις μεγαλύτερες rock μπάντες παγκοσμίως, βραβευμένοι με 7 Grammy Awards και 6 Brit Awards, οι Coldplay ήταν αυτοί που επιλέχθηκαν να ανοίξουν την φαντασμαγορική βραδιά των 2011 MTV Europe Music Awards πράγμα το οποίο έφεραν εις πέρας με μια δυναμική εμφάνιση. Με αφορμή την πρόσφατη κυκλοφορία του νέου τους άλμπουμ «Mylo Xyloto», οι Coldplay θα εμφανιστούν στις 10 Δεκεμβρίου στο 02 Arena της βρετανικής πρωτεύουσας.

Συμπλήρωσε το κουπόνι που θα βρεις σε κάθε εστιατόριο Goody’s ή δήλωσε συμμετοχή στο www.mtvgreece.gr/goodys μέχρι τις 4 Δεκεμβρίου και ίσως εσύ μαζί με την παρέα σου βρεθείς στη συναυλία των μοναδικών COLDPLAY!

Stay tuned… for more Superextrafantastic Experiences μόνο από τα Goody’s με το MTV!