Οι Florence and the machine στο Saturday night live!

21.11.2011
Με το που ακούς το καινούριο άλμπουμ των Florence and the machine, Ceremonials κι ειδικά το κομμάτι No light, No light αμέσως φωνάζεις αυθόρμητα ?Τι έκανε πάλι αυτή η Florence!?. Όσες φορές και να γράψεις για εκείνη δε θα είναι αρκετές γιατί πολύ απλά θα τραγουδήσει κάτι ιδιαίτερο που θα σου κάνει εντύπωση και θα σε αφήσει ν αναρωτιέσαι πως καταφέρνει να διατηρεί πάντα το δικό της

Με το που ακούς το καινούριο άλμπουμ των Florence and the machine, Ceremonials κι ειδικά το κομμάτι No light, No light αμέσως φωνάζεις αυθόρμητα “Τι έκανε πάλι αυτή η Φλορενς Γουέλς (Florence Welch)!”. Όσες φορές και να γράψεις για εκείνη δε θα είναι αρκετές γιατί πολύ απλά θα τραγουδήσει κάτι ιδιαίτερο που θα σου κάνει εντύπωση και θα σε αφήσει ν αναρωτιέσαι πως καταφέρνει να διατηρεί πάντα το δικό της στυλ όταν οι περισσότερες γύρω της στις σκηνές και στα charts κλωνοποιούνται.

Πριν δύο μέρες βγήκε το καινούριο βίντεο κλιπ για το No light, no light και όπως με το Shake it out και το What the water gave me πάλι σε βάζει σε μια μυσταγωγική ατμόσφαιρα και σε προκαλεί να μετρήσεις στις πόσες φορές θα βαρεθείς να τα ακούς. Κάποιοι σχολίασαν ότι ίσως φαίνεται ρατσιστικό λόγω του ρόλου του πρωταγωνιστή αλλά δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Η Florence και η μπάντα της εμφανίστηκαν στο Saturday Night Live και είπαν τα παραπάνω τρία κομμάτια που αναφέρθηκαν κι όπως καταλαβαίνεις θα κολλήσεις στην οθόνη. In Florence we trust.

Κ.Π