Adios mr Steve Jobs..

06.10.2011
"Η λάμψη του, το πάθος και η ενέργεια του ήταν η πηγή για αμέτρητες καινοτομίες που εμπλουτίζουν και να βελτιώσουν τη ζωή όλων μας. Ο κόσμος είναι ασύγκριτα καλύτερος χάριν του Steve". Αυτά είναι κάποια απ αυτά που ανακοίνωσε η Apple μαζί με τη δυσάρεστη είδηση πως ο Steve Jobs έφυγε στα 56 του χρόνια από τη ζωή μετά από πολυετή μάχη με τον καρκίνο του παγκρέατος. Μεγάλη

λάμψη του, το πάθος και η ενέργεια του ήταν η πηγή για αμέτρητες καινοτομίες που εμπλουτίζουν και να βελτιώσουν τη ζωή όλων μας. Ο κόσμος είναι ασύγκριτα καλύτερος χάριν του Steve". Αυτά είναι κάποια απ αυτά που ανακοίνωσε η Apple μαζί με τη δυσάρεστη είδηση πως ο Steve Jobs, συνιδρυτής της Apple έφυγε στα 56 του χρόνια από τη ζωή μετά από πολυετή μάχη με τον καρκίνο του παγκρέατος. Μεγάλη προσωπικότητα στον χώρο της τεχνολογίας , ένας επαναστατης πρωτοπόρος που σκεφτόταν διαφορετικά, προσπάθησε και πέτυχε να κάνει όσο πιο φιλικό και απτό γίνεται το περιβάλλον τις διαρκούς εξελισσόμενης τεχνολογίας και η μουσική χρωστάει σ’ αυτό το I που μπήκε στη ζωή της.

Μπορεί αρκετοί μουσικοί να έχουν δηλώσει κατά καιρούς πως οι υπηρεσίες, applications και gadget όπως το I Tunes, το I pod, Ι pad, I phone καταστρέφουν τη μουσική με όλη αυτή την ανεξέλεγκτη παροχή τραγουδιών και μουσικής αλλά η προσφορά του Jobs ήταν ανεκτίμητη. Πραγματοποίησε σχέδια που χωρίς την τόλμη, τη συνέπεια και το ρίσκο του θα έμεναν απλά στα χαρτιά και ανέβασε σ’ ένα άλλο επίπεδο οτιδήποτε σχετίζεται με τη διανομή μουσικής και την ευκολία στη χρήση οποιουδήποτε μέσου επικοινωνίας και sharing. Τα μήλα δεν θα έχουν την ίδια γεύση από δω και πέρα . Ευχαριστούμε κύριε Steve..

K.π