Οι Red Hot Chili Peppers στη σκηνή των 2011 MTV EMAs!

06.10.2011
Είναι επίσημο! Οι Red Hot Chili Peppers θα εμφανιστούν ζωντανά στη σκηνή των 2011 MTV EMAs στο Belfast

Είναι επίσημο! Οι Red Hot Chili Peppers θα εμφανιστούν ζωντανά στη σκηνή των MTV EMAs 2011 στο Belfast. Έχοντας στις αποσκευές τους αμέτρητες πλατινένιες επιτυχίες, βραβεία GRAMMY, βραβεία MTV και την πρόσφατη ολοκαίνουρια κυκλοφορία τους «I’m With You» που βρίσκεται στην κορυφή των album charts, οι θρυλικοί Καλιφορνέζοι funk-rockers δεσμεύονται να χαρίσουν στους fans στο Belfast - και στο τηλεοπτικό κοινό του MTV σε όλο τον κόσμο - μια αξέχαστη εμφάνιση, απόδειξη του τίτλου που τους έχει δοθεί ως ένα από τα μεγαλύτερα rock συγκροτήματα στον πλανήτη.

Με παρουσιάστρια την πολυτάλαντη τραγουδίστρια και ηθοποιό Selena Gomez, τα MTV EMA 2011 θα μεταδοθούν ζωντανά την Κυριακή, 6 Νοεμβρίου στις 22:00 από το Belfast της Βόρειας Ιρλανδίας. Χορηγοί των 2011 MTV EMA είναι οι Dell, Replay, Hyundai και Swatch.

«Δεν έχουμε παίξει στο Belfast εδώ και πολύ καιρό. Ανυπομονούμε για το live στα 2011 MTV EMA και για να συναντήσουμε όλους τους fans μας!», δήλωσαν οι Red Hot Chili Peppers. Το MTV ανακοίνωσε επίσης, ότι για πρώτη φορά στην ιστορία των βραβείων, τα MTV EMA θα παρουσιαστούν από τρία διαφορετικά σημεία της πόλης που θα φιλοξενήσει το show. Το Belfast’s Odyssey Arena θα αποτελέσει την κεντρική σκηνή της τελετής, ενώ λεπτομέρειες για το πού θα στηθούν τα υπόλοιπα δύο stages θα ανακοινωθούν μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

«Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι που σε μια πόλη με τόσο πλούσια μουσική κληρονομιά όπως το Belfast, θα δημιουργήσουμε μια τόσο γιορτινή ατμόσφαιρα, με τις ζωντανές performances της βραδιάς των MTV EMA να γίνονται σε πολλά διαφορετικά σημεία της πόλης. Οι 3 σκηνές που θα στηθούν στα διάφορα σημεία, θα δώσουν στους fans μια μοναδική, άνευ προηγουμένου ευκαιρία να βιώσουν τη ζωντανή μουσική των 2011 EMA», δήλωσε ο Bruce Gillmer, Executive Vice President of Talent and Music Programming / Events της Viacom International Media Networks.