Ολες οι λεπτομέρειες για το Immortal

06.10.2011
Στις 21 Νοεμβρίου, η Epic Records σε συνεργασία με το Estate του Michael Jackson, θα κυκλοφορήσει το IMMORTAL – την πολύ-αναμενόμενη soundtrack για το Michael Jackson THE IMMORTAL World Tour του Cirque du Soleil. Το IMMORTAL θα κυκλοφορήσει σε deluxe διπλό CD και σε μονό CD.

Στις 21 Νοεμβρίου, η Epic Records σε συνεργασία με το Estate του Michael Jackson, θα κυκλοφορήσει το IMMORTAL – την πολύ-αναμενόμενη soundtrack για το Michael Jackson THE IMMORTAL World Tour του Cirque du Soleil. Το IMMORTAL θα κυκλοφορήσει σε deluxe διπλό CD και σε μονό CD.

Με επικεφαλής τον αγαπημένο μουσικό σχεδιαστή Kevin Antunes (Justin Timberlake, Rihanna, Madonna), το IMMORTAL φέρνει μια φρέσκια, δημιουργική προσέγγιση στα επανασχεδιασμένα και ξαναεμπνευσμένα, στα πάνω από 40 καλύτερα αυθεντικά τραγούδια του Michael Jackson σε μια συλλογή που επιτρέπει στους ακροατές να βιώσουν τη μουσική του με ένα τελείως νέο τρόπο. Αφού πέρασε ένα χρόνο στο studio δουλεύοντας για το αυθεντικό master των τραγουδιών του Michael, ο Kevin δημιούργησε το IMMORTAL το οποίο προσφέρει στους ακροατές μια νέα μουσική προσέγγιση στην καλλιτεχνία του Michael ενώ παράλληλα διατηρεί τη δύναμη και την οικειότητα της απαράμιλλης φωνής του και των θρυλικών του τραγουδιών.

Ο Kevin Antunes σχολιάζει, “Ο θρύλος του Michael ως ο καλύτερος καλλιτέχνης της ζωής μας, μας εμπνέει πάρα πολύ. Ήταν ξεκάθαρο από την αρχή ότι η φωνή του Michael και γενικά η μουσική του αισθητική ήταν η ψυχή / η πηγή της δημιουργίας που οδηγούσε το project. Από το studio ως τη σκηνή, υπάρχει μια αναμφισβήτητη ακεραιότητα και αποφασιστική αλήθεια στη φωνητική εμφάνιση του Michael που ήταν τονισμένη στους διακανονισμούς του Immortal. Φτιάχτηκε με αγάπη και σεβασμό στη μουσική του Michael, στην οικογένειά του και στους εκατομμύρια θαυμαστές του σε όλο το κόσμο”.

Το IMMORTAL θα αγγίξει σίγουρα τις καρδιές των φανατικών θαυμαστών του Michael καθώς το άλμπουμ ξεδιπλώνει το μουσικό του θρύλο με επανασχεδιασμένες εκδόσεις των επιτυχιών του και με νέα πράγματα που οι fans δεν έχουν ακούσει ποτέ όπως την εναλλακτική μορφή του “ABC” των Jackson 5 και μια χορωδία που ο Michael είχε ηχογραφήσει για το “They Don’t Really Care About Us”.

Για να προ-παραγγείλετε το IMMORTAL και για να δείτε υλικό από το Michael Jackson The IMMORTAL World Tour παρακαλώ επισκεφθείτε www.MichaelJackson.com

Η περιοδεία του Michael Jackson THE IMMORTAL World Tour στη Βόρεια Αμερική ξεκίνησε χθες το βράδυ από το Montreal και θα περιλαμβάνει μια εκτεταμένη στάση στο Las Vegas τον Δεκέμβριο. Το επικό show, που έχει γραφθεί και σκηνοθετηθεί από τον Jamie King - τον μεγαλύτερο σκηνοθέτη συναυλιών της pop μουσικής σήμερα –, είναι μια εξαιρετική προσαρμογή της μουσικής του Michael Jackson, τη χορογραφία και τη δημιουργικότητα του Cirque du Soleil που προσφέρει στους θαυμαστές παγκοσμίως μια μοναδική ματιά στο πνεύμα, στο πάθος και στη καρδιά της καλλιτεχνικής ιδιοφυΐας που άλλαξε για πάντα την pop κουλτούρα