H καινούρια Rihanna είναι (κιόλας) εδώ..

05.10.2011
Έτσι είναι αυτά. Δε θέλει πολύ καθυστέρηση αλλιώς τα charts και η μουσική μπίζνα δεν θα σ έχουν μες τ' αγαπημένα τους παιδιά και θα σ έχουν ξεχάσει μόλις βγει το επόμενο ποπ είδωλο που θα τρέχει γυμνή στους αγρούς και θα κάνει σαδομαζοχιστικά κόλπα στα βίντεο κλιπ. Η Rihanna μετά την ωραία «Marilyn» φωτογράφηση στη Vogue, έπιασε τον τηλεβόα κι έβγαλε ανακοίνωση μέσω της

Έτσι είναι αυτά. Δε θέλει πολύ καθυστέρηση αλλιώς τα charts και η μουσική μπίζνα δεν θα σ έχουν μες τ' αγαπημένα τους παιδιά και θα σ έχουν ξεχάσει μόλις βγει το επόμενο ποπ είδωλο που θα τρέχει γυμνή στους αγρούς και θα κάνει σαδομαζοχιστικά κόλπα στα βίντεο κλιπ. Η Rihanna μετά την ωραία «Marilyn» φωτογράφηση στη Vogue, έπιασε τον τηλεβόα κι έβγαλε ανακοίνωση μέσω της σελίδας της στο Facebook (το οποίο στο μέλλον θα σου κάνει μέχρι και καφέ) για τον τίτλο του καινούριου της άλμπουμ και την ημερομηνία εξόδου.

Η συνέχεια του Loud, που ναι είναι σαν να κυκλοφόρησε χθες, θα λέγεται Talk that talk, θα κυκλοφορήσει στις 21 Νοεμβρίου και το πρώτο αδιάφορο σίγκλ "We found love" με τη συμμετοχή του Calvin Harris είναι ήδη καταχωρημένο στην playlist του youtube. Για το τελευταίο έγινε μια μικρή φασαρία πριν λίγες μέρες γιατί στα γυρίσματα στην Ιρλανδική εξοχή, ο αγρότης που της παραχώρησε το χωράφι του σκανδαλίστηκε στη θέα της Rihanna με κόκκινο μπικίνι πάνω στα στάχυα και τα καλαμπόκια..

K.Π