Ντοκιμαντέρ για το Nevermind από τον Dave Grohl

03.10.2011
Το τελευταίο διάστημα είναι εορταστική περίοδος για τους Nirvana αφού το Nevermind συμπληρώνει 20 χρόνια από την ημερομηνία της κυκλοφορίας του τότε που άλλαξε τον grunge τρόπο σκέψης των υπόλοιπων συγκροτημάτων που κάνανε πρόβες στα γκαράζ τους. Όμως κανείς δεν ξέρει καλύτερα τι συνέβη εκείνη την εποχή μέσα στο συγκρότημα και το κλίμα των

Το τελευταίο διάστημα είναι εορταστική περίοδος για τους Nirvana αφού το Nevermind συμπληρώνει 20 χρόνια από την ημερομηνία της κυκλοφορίας του τότε που άλλαξε τον grunge τρόπο σκέψης των υπόλοιπων συγκροτημάτων που κάνανε πρόβες στα γκαράζ τους. Όμως κανείς δεν ξέρει καλύτερα τι συνέβη εκείνη την εποχή μέσα στο συγκρότημα και το κλίμα των ηχογραφήσεων από τον Dave Grohl, μέλος της συμμορίας που δεν είχε καταλάβει πόσο επηρέασαν τόσες γενιές μετά τη διάλυση τους.

Ο Grohl αποφάσισε να γυρίσει ένα ντοκιμαντέρ για το Nevermind -το οποίο βρέθηκε στο top Five του UK chart-  κι απ’ ότι λέει ο Kevin Cronin των REO Speedwagon έχει επιστρέψει στα Sound city studios όπου έχουν βρεθεί εκτός από τους Nirvana πολλοί γνωστοί μουσικοί. "Ο Dave βρίσκεται στα Sound city studio κι ετοιμάζει ένα νέο πρότζεκτ που είναι πραγματικά ενδιαφέρον και κουλ. Δεν πρέπει να μιλήσω περισσότερο γι’ αυτό- μάλλον θα το ανακοινώσει σύντομα. Είναι ένα στούντιο που έχουμε βρεθεί όλοι, εκεί ηχογραφήθηκε το Nevermind και ξέρω ότι σημαίνει πολλά για πολλούς καλλιτέχνες. Ο Dave ετοιμάζεται να διηγηθεί τις ιστορίες όλων των ανθρώπων που πέρασαν από εκεί.? Πρόσθεσε ο Cronin και περιμένουμε λεπτομέρειες προσεχώς.

Κ.Π