The Big Book Of Pussy: «Εκεί που καίγομαι πολύ»

03.10.2011
Το εξώφυλλο είναι και η πιο σεμνή φωτογραφία που διαθέτει το καινούργιο λεύκωμα των εκδόσεων Taschen με θέμα το γυναικείο γεννητικό όργανο.

Το εξώφυλλο είναι και η πιο σεμνή φωτογραφία που διαθέτει το καινούργιο λεύκωμα των εκδόσεων Taschen με θέμα το γυναικείο γεννητικό όργανο. Τίτλος του: The Big Book Of Pussy.

Πρόκειται για τη συνέχεια μιας σειράς λευκωμάτων του ίδιου εκδοτικού οίκου, αφιερωμένα στα διάφορα απόκρυφα σημεία της γυναικείας ή αντρικής ανατομίας. Προηγήθηκαν τα: The Big Book of Breasts, The Big Penis Book, The Big Butt Book, The Big Book of Legs...

Η συγγραφέας του βιβλίου Dian Hanson αναλύει μεταξύ άλλων το πώς αντιμετωπίστηκε το γυναικείο γεννητικό όργανο, το σανσκριτικό "yoni", μέσα από διαφορετικούς πολιτισμούς. Το κείμενο συνοδεύουν 400 παιχνιδιάρικες φωτογραφίες γυναικών που επιδεικνύουν τα απόκρυφά τους από το 1900 έως και σήμερα. Στυλιτεύοντας τις προκαταλήψεις που θέλουν αυτό το μέρος του γυναικείου σώματος γεμάτο ταμπού, η έκδοση αυτή παρουσιάζει γυναίκες που αποκαλύπτονται με ενθουσιασμό και τρελή χαρά.

Διάσημοι φωτογράφοι όπως οι: Terry Richardson, Richard Kern, Ralph Gibson, Jan Saudek, Guido Argentini, Ed Fox και άλλοι, προτείνουν τη δική τους αγαπημένη σκανδαλιστική φωτογραφία!