Η Adele ψάχνει τον πρώην στο Παρίσι

30.09.2011
Είναι το επίσημο κομμάτι για τους αισθηματίες αυτής της εποχής και αν μετρήσει κανείς πόσες φορές το έχουν ποστάρει σε τοίχους και timelines τότε θα ζαλιστεί από τα νούμερα. Κι είναι από τις λίγες φορές που υπάρχει ένα pure μελόδραμα βγαλμένο από τη ζωή όπως λέει η γιαγιά σου όταν την κοροϊδεύεις για τα σήριαλ που βλέπει, με μία φωνή που σου σηκώνει τι τρίχες σαν ελατήρια. Η Adele

Είναι το επίσημο κομμάτι για τους αισθηματίες αυτής της εποχής και αν μετρήσει κανείς πόσες φορές το έχουν ποστάρει σε τοίχους και timelines τότε θα ζαλιστεί από τα νούμερα. Κι είναι από τις λίγες φορές που υπάρχει ένα pure μελόδραμα βγαλμένο από τη ζωή όπως λέει η γιαγιά σου όταν την κοροϊδεύεις για τα σήριαλ που βλέπει, με μία φωνή που σου σηκώνει τις τρίχες σαν ελατήρια. Η Adele αφού τραγούδησε σε δύο σπαρακτικές εκτελέσεις το "Someone like you" στα Brit awards και στα MTV VMAS, γύρισε το βίντεο κλιπ στο Παρίσι και το διέδωσε σ' όλες τις ραγισμένες καρδιές εκεί έξω .

Ο Jake Nava είναι υπεύθυνος για τη ρετρό σκηνοθεσία στην πόλη του Σαρκοζί και της Κάρλα που θυμίζει παλιά γαλλική ταινία κι ακολουθεί με την κάμερα την Adele σ' έναν περίπατο στον Σηκουάνα και σοτυς δρόμους του Παρισιού. "Είναι μία νηφάλια, ασπρόμαυρη σχέση με την Adele να περιπλανιέται νωρίς το πρωί στους δρόμους και ν αναπολεί τον χαμένο της μακροχρόνιο έρωτα. Είναι ένας τέλειος συνδυασμός με τα συναισθήματα που βγάζει το τραγούδι- ωμό αφιλτράριστο και τρομερά λυπηρό αλλά παράλληλα όμορφο και αποφασιστικό" δήλωσε ο Nava κι αν έχεις χωρίσει πρόσφατα καλύτερα να μην πας αυτή την παριζιάνικη βόλτα..

K.Π