Kατευθείαν στο #8 του Billboard και στο #5 του Digital Albums

29.09.2011
Ο πλατινένιος τραγουδιστής, τραγουδοποιός και μουσικός Gavin DeGraw γιορτάζει το δεύτερο Top10 album του αυτή την εβδομάδα καθώς το SWEETER μπήκε κατευθείαν στο #8 του Billboard Top200 album chart και στο #5 του Digital Albums Chart.

Ο πλατινένιος τραγουδιστής, τραγουδοποιός και μουσικός Gavin DeGraw γιορτάζει το δεύτερο Top10 album του αυτή την εβδομάδα καθώς το SWEETER μπήκε κατευθείαν στο #8 του Billboard Top200 album chart και στο #5 του Digital Albums Chart. Το πρώτο single “Not Over You” είναι “a soulful majestic ballad” όπως το χαρακτήρισε το Entertainment Weekly και έκανε ντεμπούτο ως most added στο Hot AC format. Το People Magazine έγραψε για το τραγούδι ότι είναι “hot single” και για την επιστροφή του Gavin DeGraw “welcome return to the airwaves”. To “Not Over You” συνεχίζει να ανεβαίνει στα radio charts.

Το πολύ-αναμενόμενο τέταρτο album του Gavin DeGraw SWEETER, το οποίο το US Weekly το αποκαλεί “delectable”, κυκλοφόρησε στην Αμερική στις 20 Σεπτεμβρίου από την RCA Records. Το Rolling Stone το αποθεώνει, “The 10 songs on Sweeter are taut, efficient and hook-packed, with guitars bolstering the big choruses. DeGraw is an excellent singer, with a hint of grit in his tenor that tips power ballads like ‘Soldier’ toward soul music”.

Ο Gavin DeGraw ξεκίνησε το promotion του στην τηλεόραση με το The Tonight Show with Jay Leno τραγουδώντας το “Not Over You”. Κατά την διάρκεια της εβδομάδας της κυκλοφορίας του album ο Gavin βρέθηκε στα The Today Show, Live! with Regis and Kelly, Jimmy Kimmel Live!, FOX & Friends , VH1 Top 20 Countdown και στο πρώτο ever live edition of Ask: Reply του VEVO. Επίσης εμφανίστηκε και στα AOL Sessions, NPR’s Weekend Edition, Livestream, Yahoo! Music, MSN.com, MLB.com, Pandora, VH1.com, Clear Channel’s Live Streetdate.com, Access Hollywood , People Magazine, Us Weekly, Billboard, The Hollywood Reporter, Reuters, Perez Hilton.com και πολλά πολλά ακόμα. Ο Gavin ετοιμάζεται να εμφανιστεί και στο Rachael Ray αυτή την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου.

O DeGraw θα ξεκινήσει την περιοδεία του με τον David Cook στις 9 Οκτωβρίου. Εισιτήρια είναι τώρα προς πώληση, για περισσότερες πληροφορείς μπορείτε να επισκεφθείτε το www.gavindegraw.com.
Τον DeGraw τον πρώτο-γνωρίσαμε το 2003 με την κυκλοφορία του debut album του,Chariot, το οποίο πούλησε πάνω από 1 εκατομμύρια αντίτυπα, έγινε πλατινένιο και «έβγαλε» τρία hit singles: Τα “I Don’t Want To Be”, “Follow Through” και το ομότιτλο, “Chariot”. Το δεύτερο album του DeGraw με τίτλο το όνομά του μπήκε κατευθείαν στο #1 στο digital sales chart και στο #7 του Billboard’s Top 200 album chart το 2008, κάνοντάς το έτσι το πρώτο του Top10 album. Από αυτό το album κυκλοφόρησαν τα hit singles “In Love With A Girl” και το χρυσό “We Belong Together”. Το 2009, ο DeGraw κυκλοφόρησε το Free ως δώρο για τους παθιασμένους fans του, το οποίο περιείχε studio ηχογραφήσει από τις αγαπημένες του live εκτελέσεις. Ο Gavin DeGraw πρόσφατα περιόδευσε με τους Maroon 5.