Τι βλέπει στα κρυφά ο Slash..

19.07.2011
Και τι έγινε που είναι μαλλιάδες και γρατζουνάνε αγρίως τις κιθάρες τους. Κατά βάθος είναι πολύ ευαίσθητα παιδιά, στα κρυφά βλέπουν κινούμενα σχέδια και θέλουν να γίνουν κι εκείνοι καρτούν ήρωες. O Slash πριν κάποιους μήνες εμφανίστηκε νοερά σ’ ένα επεισόδιο του South Park όπου

Και τι έγινε που είναι μαλλιάδες και γρατζουνάνε αγρίως τις κιθάρες τους. Κατά βάθος είναι πολύ ευαίσθητα παιδιά, στα κρυφά βλέπουν κινούμενα σχέδια και θέλουν να γίνουν κι εκείνοι καρτούν ήρωες. O Slash πριν κάποιους μήνες εμφανίστηκε νοερά σ’ ένα επεισόδιο του South Park όπου αναρωτιόντουσαν αν υπάρχει στ αλήθεια -κι εννοείται δε μπορούσες να κρατηθείς από τα γέλια-και τώρα θα μεταμορφωθεί σε καρτούν στην ταινία της Disney, "Phineas and Ferb: The Movie-Across the second dimension".

Για το συγκεκριμένο φιλμ έγραψε και το τραγούδι το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στο Disney channel στις 5 Αυγούστου και θα κυκλοφορήσει μαζί με το DVD στις 23 Αυγούστου. Ο ίδιος ο Slash είπε πως είναι μία ένοχη απόλαυση να παρακολουθεί το Phineas and Ferb και πως η cameo εμφάνιση του είναι πολύ rock n roll ακόμα και για ένα καρτούν.

Κ.Π