Φωτιές άναψε η Rihanna!

11.07.2011
Η Rihanna άναψε κυριολεκτικά φωτιές στο τελευταίο της live στο American Airlines center του Dallas την Παρασκευή και αναγκάστηκε να φύγει πολύ νωρίτερα απ’ ότι είχε προγραμματίσει. Όσοι βρέθηκαν στο κοινό εκείνη την ημέρα χρειάστηκε να εκκενώσουν το χώρο όταν ξαφνικά άρχισαν να

Η Rihanna άναψε κυριολεκτικά φωτιές στο τελευταίο της live στο American Airlines center του Dallas την Παρασκευή και αναγκάστηκε να φύγει πολύ νωρίτερα απ’ ότι είχε προγραμματίσει. Όσοι βρέθηκαν στο κοινό εκείνη την ημέρα χρειάστηκε να εκκενώσουν το χώρο όταν ξαφνικά άρχισαν να πετάγονται φλόγες πάνω στην σκηνή με αποτέλεσμα η συναυλία να διακοπεί στη μέση.

Πολλοί ζήτησαν τα χρήματα του εισιτηρίου πίσω αλλά απ ότι είπαν οι διοργανωτές το συγκεκριμένο live θα επαναληφθεί και θ’ ανακοινώσουν σύντομα την ημερομηνία. "DALLAS!!! We set the stage on FYAH tonight!!! LITERALLY!!!...I was havin so much fun wit yall too!!! I gotta come back man!!" Έγραψε η Rihanna στο twitter και κανείς δεν ξέρει απ ότι προκλήθηκε η ζημιά. Όσο για το tour συνεχίζει κανονικά σε Μπέρνινγχαμ, Αλμπάμα, Ατλάντα, Λονγκ Άιλαντ , Βοστώνη και Φιλαδέλφεια. The stage is on fire..

Κ.Π